Serbarile Zapezii la Gura Humorului

serbarea zapeziiAsa cum va spuneam, imi place mult zona Moldovei, si am reusit sa vizitez Manastirea Gura Humorului care este un obiectiv turistic minunat.

Gura Humorului este un oras localizat in nordul Romaniei, in Suceava !

De curand, am aflat ca aici se va deschide o partie moderna, iar evenimentul este mult asteptat si se va lasa cu o deschidere pe cinste. Inaugurarea partiei se va face deodata cu “Serbarile Zapezii la Gura Humorului”.

De pe Blogul Orasului Gura Humorului am aflat ca “Dupa esecul grandios al lansarii in chiar ziua de Craciun a anului trecut, celebrei de acum Partie Soimul i se taie motul. Inca nu stim daca de catre Ministrul Elena Udrea sau doar de catre Primarul Ursaciuc. Ne gandim totusi ca la asa o nastere grea sarbatoarea trebuie sa fie pe masura dar si moasele in straie de sarbatoare.”

Astazi a avut loc, la baza partiei, o conferinta de presa in care s-a anuntat ca pana la urma inaugurarea partiei se va face in ziua de 5 februarie si nu de 6 cum se dadea pana acum ca data oficiala.

Evenimentul va fi unul deosebit, invitatii vor fi primiti in sanii trase de cai, intampinati cu muzica de fanfara, se va tine si o slujba religioasa, diferite demonstratii de schi alpin, spectacole folclorice, concerte !

Sambata, sunteti asteptati cu mic, cu mare la Serbarea Zapezii, in zona minunata a Moldovei

3 thoughts on “Serbarile Zapezii la Gura Humorului”

  1. Gura Humorului a crescut in ultimii ani cat au crescut altii in zeci de ani 🙂 De abia astept sa mai ajung pe acolo si sa vad partia. Iti recomand sa mergi si pe langa Manastirea Humorului, mai ales la Voronet si Arinis. E o zona superba 😛

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.