Cea mai bună pizza din Cluj – Seba Pizzerie!

seba

Nu mâncăm des pizza, dar atunci când o facem ne dorim să o savurăm pe cea mai bună din oraș. Prietenul meu, Tomi, fotograful noastru de la nuntă, ne-a tot spus de Sebi și ale lui minunate pizze. Într-o după-masă, am reușit să ajungem la Seba și am fost întâmpinați cu mult drag. A fost foarte greu să ne decidem ce să alegem, meniul este foarte variat, a trebuit să alegem din peste 30 de feluri de pizza, 5 feluri de focacia, 9 feluri de sandwich-uri. Nici pozele nu ne-au ajutat prea mult să ne decidem, toate arătau mult prea bine!

Septimiu Sebastian Șușman este cel mai bun pizzar din Cluj. El este absolvent al unei academii de elită italiene. Sebi este proprietarul și bucătarul, și este un om care vorbește despre mâncare cu mult drag, povestește despre aventurile lui din Italia, și încearcă să promoveze peștele, fructele de mare, mâncarea italiană, mâncarea sănătoasă așa cum se gătea acum 40 de ani.

4formaggi

4stagioni

margherita

crudo gorgonzola

pizza 1

Pentru iubitorii de pizza din Cluj, vreau să vă recomand o pizza făcută cu suflet, multă pasiune și multă grijă, din ingrediente mereu proaspete, lucru care contează foarte mult.

Pizzeria Seba se află pe strada Someșului, nr. 14, sau puteți comanda la telefon 0744 320 701 sau 0746 162 505. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 30 de lei. Mai trebuie să știți că o comandă de 80 de lei, primiți gratuit o băutură la alegere!

La Seba Pizzerie am mâncat pentru prima dată pizza, iar la final aș fi putut mânca încă una!

Vă invit și vă recomand cu drag să savurați o pizza la Sebi, vă veți îndrăgosti de pizza de acolo! 

5 thoughts on “Cea mai bună pizza din Cluj – Seba Pizzerie!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.