Salon de înfrumusețare – Ego Studio Cluj

Salon de înfrumusețare - Ego Studio Cluj Vine perioada sărbătorilor,  saloanele se întrec în oferte şi promoţii, cadouri şi vouchere, doamnele îşi fac rezervări din timp. Dar dacă anul acesta, aţi uitat să vă faceţi programare din timp sau vă doriţi să încercaţi serviciile unui nou salon, am o veste bună pentru voi.

Un nou salon de înfrumuseţare s-a deschis în oraşul nostru. Ego Studio a fost deschis recent şi este un salon cu o echipă tânără, dinamică şi pasionată de frumos şi frumuseţe. Salon Ego Studio se află pe strada B. P. Haşdeu,  nr 117. Produsele pe care le folosesc sunt de cea mai bună calitate.

Pentru o tunsoare  modernă, o nouă culoare, sau un aranjat de ocazie, poţi alege pe mâna cui să te laşi. Alexandra, Cipri, Tomy, Vlad sau Andrei vor avea grijă de podoaba ta capilară şi te vor răsfăţa cu produse Wella.

Diana te aşteaptă la manichiură, iar ea foloseşte doar produsele cele mai bune pentru unghiile tale, Magnetic. Poţi alege o manichiură clasică, ojat în culorile anului, iar pentru o manichiură impecabilă mai mult timp, ea îţi recomandă unghii tehnice, modele inedite sau ojat permanent.

După o zi grea, cosmeticiana Camelia te poate ajuta să te relaxezi cu o mască hidratantă, un masaj sau cu un tratament facial de hidratare sau de întreţinere, sau de ce nu, un tratament facil anti aging. Camelia foloseşte produse profesionale Rosactive. Andrada te aşteaptă la un make up, fie că e vorba de un make up de zi sau unul de ocazie, ea foloseşte produse de la Mac Make Up Studio, Parisax, Kryolan.

Nu mai staţi pe gânduri, sunaţi pentru programare  0752556652  şi veţi deveni clienţi fideli!

Salon de înfrumusețare - Ego Studio Cluj

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.