Rolul unui candy bar la nuntă

nunta-121

Când e vorba de nunta noastră, încercăm să aducem cât mai multe lucruri noi pentru a încânta invitații. Candy bar-ul este una dintre ideile preluate de la americani, dar care prinde tot mai mult și la români.

Eu am optat pentru candy bar pentru că îmi plăcea foarte mult ideea, nu am vrut să încarc prea mult mesele invitaților și am vrut să ajut invitații să se dezmorțească. Candy bar-ul e bine să fie plasat în principiu lânga barul unde se servesc cocktailuri, mai o prăjitură, mai un cocktail.

Candy bar-ul noastru a cuprins bomboane colorate, alune și arahide în ciocolată albă, neagră și cu lapte, bomboane gumate Haribo (la Lidl au cea mai bună ofertă și varietate), jeleuri, acadele, marshmallow, broscuțe mov (care au fost tare apreciate de invitați), și prăjituri de la EmmaCremma – cupcakes cu glazuri colorate, bomboane Raffaello și Tiramisu – tip acadea, mini carrot cake, mini Pavlova cu fructe de pădure, mini cheesecake, mini mousse de ciocolată.

nunta-119

nunta-124

 

nunta-126

nunta-123

Toate aceste minunății sunt puse în diferite recipiente, borcănele, tăvi și suporturi, special pentru a îmbunățăti aspectul și a înlesni accesul invitaților la delicatese.

Pe această masă, puteți pune și fructele, va arăta delicios și va ispiti musafirii. Pentru fructe, noi am optat pentru struguri albi, negrii și rose, caise, mere verzi și roșii, pere verzi, banane,prune.

Tot pentru decor , vă recomand și diferite rame cu poze cu mirii sau rame cu diferite cuvinte, gen ”Love is sweet”.

she_wanders_coordinator_thank_you5

sweets

 

il_fullxfull.321058949

 

Ce părere aveți? Veți alege pentru nunta voastră cand bar? Ați avut la nunta voastră candy bar? Au apreciat invitații?

La nunta noastră, deși am supraestimat gramajul pentru invitați, în câteva ore nu a mai rămas nimic!

8 thoughts on “Rolul unui candy bar la nuntă”

 1. Este destul de costisitor un astfel de candy bar dacă îl faci cu produse de calitate! Încet, încet prinde și la noi. Organizatorii de nunți trebuie să promoveze mai mult această idee.
  Nu ai văzut până acum la nicio nuntă?

  Reply
 2. Habar n-aveam ca se numeste asa dar la noi toate petrecerile sunt organizate sub forma de “bar”, sunt chiar haioase, doar ca uneori nu se dovedeste o idee buna pentru ca lume se plaseaza lanaga masa si nu mai pleaca de acolo, astfel accesul fiind destul de dificil.

  Reply
 3. Kadia – dacă pui doar dulciurile pe candy bar și mâncarea la masă și barmanul separat, lumea se va tot plimba.
  Roxana – e o idee interesantă pentru că poți să ai o mai mare varietate de dulciuri. Dacă veți avea copii la eveniment, e bine să aveți un spațiu separat cu jucării pentru ei.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.