Rochia din povestea Farmec și multe cadouri!

banner-regulament

Este perioada sărbătorilor și a început goana după cadouri. Bărbații mereu se plâng că e greu să cumperi un cadou pentru femei, iar achiziționarea cadoului perfect reprezintă provocarea vieții lor. Dacă întrebi o femeie ce cadou și-ar dori să primească, nu cred că vei găsi una care să spună exact obiectul dorit, mereu există mai multe! Cosmetice, parfumuri, poșete, pantofi!

Dacă mă întrebi pe mine, o să-ți răspund că o femeie nu are niciodată suficiente creme, oje, rujuri, loțiuni, așă că oferind produse cosmetice de îngrijire unei femei, nu poți da niciodată greș! Anul acesta Farmec te ajută să alegi cadoul perfect pentru femeia dragă din viața ta, prietenă, iubită, soție, mamă, soacră. În perioada 9 decembrie 2013  – 12 ianuarie 2014, la cumpărături de minim 25 de lei, primiți pe loc un cadou, iar pentru cumpărături ce depășesc 50 de lei , primești un cadou la alegere și posibilitatea de a participa la tombola ”Rochia din povestea Farmec”! La tombolă puteți câștiga o rochie de poveste, creaţia designerului clujean Veronica Frişan și două bilete la balet pe gheață – Frumoasa din Pădurea Adormită. Marea extragere şi alegerea câştigătoarei se va realiza în data de 14 ianuarie 2014.

rochie

Ce poate fi mai frumos decât să găsești sub brad produse de îngrijire Farmec și un talon cu care poți câștiga această rochie superbă?  Mult succes și cumpărături inspirate!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.