Recomandare concert ”BZN” – 6 martie – Cluj-Napoca

Afis BZN

Formaţia olandeză BZN va susţine, joi, 6 martie 2014, un concert la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, iar recent trupa a câştigat un disc de platină în Africa de Sud. BZN este de fapt prescurtarea  Band Zonder Naam, care se traduce  “trupa fără nume”. Trupa şi-a început cariera în anii ’60, iar de atunci continuă să-și încânte fanii și sunt cunoscuți ca fiind cea mai romantică trupă din istoria muzicii. Artiștii se pot lăuda cu peste 40 de albume vândute în milioane de copii, zeci  de discuri de aur și platină în 40 de ani de carieră.

Cu mândrie și recunoștință, Jan şi Anny și-au anunțat fanii că au mai adăugat un disc de platină la colecţie. Timp de 22 de ani consecutiv, trupa BZN a câștigat premiul discul de platină pentru 30 de albume diferite, iar melodiile lor au ocupat săptămâni la rând topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franţa, Suedia, Anglia.

Duminică seara, Jan şi Anny vor cânta pentru fani hiturile care i-au făcut celebrii, “Blue Eyes, Blue Eyes”, “Dance Dance”, “Mon Amour”, “El Condor Pasa”, “Mariana” şi “Che Sera”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dIlVMZ4viGI]

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură a Studenţilor (orar 10-19) și Agenţia Teatrală (orar 11 – 17) .

Preţul unui bilet variază în funcție de categorie:

Categoria I – 300 lei.

Categoria II – 250 lei.

Categoria III – 200 lei.

Categoria IV – 150 lei.

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj – Napoca, joi, 6 martie, ora 19,30.

Ne vedem acolo!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.