Recomandare concert ”BZN” – 6 martie – Cluj-Napoca

0

Afis BZN

Formaţia olandeză BZN va susţine, joi, 6 martie 2014, un concert la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, iar recent trupa a câştigat un disc de platină în Africa de Sud. BZN este de fapt prescurtarea  Band Zonder Naam, care se traduce  “trupa fără nume”. Trupa şi-a început cariera în anii ’60, iar de atunci continuă să-și încânte fanii și sunt cunoscuți ca fiind cea mai romantică trupă din istoria muzicii. Artiștii se pot lăuda cu peste 40 de albume vândute în milioane de copii, zeci  de discuri de aur și platină în 40 de ani de carieră.

Cu mândrie și recunoștință, Jan şi Anny și-au anunțat fanii că au mai adăugat un disc de platină la colecţie. Timp de 22 de ani consecutiv, trupa BZN a câștigat premiul discul de platină pentru 30 de albume diferite, iar melodiile lor au ocupat săptămâni la rând topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franţa, Suedia, Anglia.

Duminică seara, Jan şi Anny vor cânta pentru fani hiturile care i-au făcut celebrii, “Blue Eyes, Blue Eyes”, “Dance Dance”, “Mon Amour”, “El Condor Pasa”, “Mariana” şi “Che Sera”.

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură a Studenţilor (orar 10-19) și Agenţia Teatrală (orar 11 – 17) .

Preţul unui bilet variază în funcție de categorie:

Categoria I – 300 lei.

Categoria II – 250 lei.

Categoria III – 200 lei.

Categoria IV – 150 lei.

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj – Napoca, joi, 6 martie, ora 19,30.

Ne vedem acolo!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
beneficii ale călătoriilor
Cele mai importante beneficii ale călătoriilor

Beneficii ale călătoriilor - bun pretext de evadare Iubesc călătoriile și invoc mereu beneficiile acestora când doresc să evadez. Majoritatea...

Close