Review produse de make-up pe care le recomand

zoe-newlove-beauty-blogger-Make-up-Look-for-Summer-with-Guerlain,-Kiko-Cosmetics-and-Bare-Minerals4

De când eram mică, umblam printre cosmeticele mamei, îi probam mereu rujurile, rimelul și fardurile de pleoape, însă înainte să ajungă acasă de la job, aveam grijă să mă curăț, să le așez toate la locul lor, astfel ca mama să nu bănuiască nimic. Mama îmi spunea mereu că voi avea timp să mă machiez atunci când voi crește mare. Bun, am crescut, sunt mare, am rămas fan produse de make up.

Îmi place să mă machiez, încerc produse noi tot căutând produsul perfect pentru mine. Citesc review-uri pe bloguri, întreb în magazine de specialitate, mai întreb prietenele ce produse folosesc și tot încerc produse noi din game diferite. Mi s-a recomandat să am grijă la produsele pe care le aleg și pe care le folosesc, gama aleasă trebuie să aibă ingrediente de calitate, iar firma care le produce să fie exclusiv de cosmetice.

  • În căutarea rimelului perfect – am încercat cam toate rimelurile care promit gene lungi, dese, minunate. A durat puțin până am găsit rimelul perfect pentru mine. Rimelul de la Guerlain Cils D’Enfer so volume mi-a fost recomandat de o consilieră în make-up din magazinul Douglas Viena, acolo au mereu timp să te ajute, știu exact ce să-ți ofere și cunosc foarte bine produsele.  Recomand și rimelul de la Dior Show Iconic, dar deși nu e rezistent la apă, îl pot îndepărta în totalitate doar cu demachiant special pentru produse rezistente la transfer.

rimel

  • Care este eyeliner-ul ideal – tot la sugestia consilierei, mi-am luat și un eyeliner tip tuș, de la Guerlain Longue Tenue, într-o călimară delicată în miniatură. Încă nu l-am deschis pentru că aștept să se termine eyeliner-ul cariocă de la Dior. Deși îl am deja de 8-9 luni, folosit aproape zi de zi, încă mai este suficient în tub.

tus

  • Pudra – atât de necesară – am încercat mai multe tipuri de pudră recomandate de consiliere, cea de la MAC mi s-a garantat că e cea mai bună, matifiază perfect pentru câteva ore, ei bine, pudra de la Guerlain e de departe, pudra ideală. Este ambalată foarte frumos, modul în care se deschide ca o cutie de bijuterii, sub pudră găsim pitit burețelul, iar cutia este ambalată într-un săculeț negru, de catifea. Este o pudră minunată, pe mine m-a cucerit după prima testare. O recomand cu drag, sigur nu veți fi dezamagite. Am testat și pudre de la Sephora și Rimmel, dar nu am fost mulțumită.

6

  • Fard pentru conturarea sprâncenelor – am învățat la 30 de ani să-mi conturez sprâncele, mereu admiram sprâncele minunat conturate ale prietenelor mele, și m-am ambiționat să învăț și eu. În prima fază, am încercat kitul de sprâncene de la Sephora, raportul calitate-preț e ok, apoi am încercat fardurile de sprâncene de la MAC, sunt mulțumită de fard, nota 9.

5

  • Ruj și contur de buze – nelipsite din geanta unei doamne – pe cât de mult îmi plac rujurile de culoare roșie, pe atât de frică mi-a fost să le folosesc, dar vreau să mărturisesc că de la  Ioana m-am inspirat când am achiziționat primul meu ruj roșu. Vă recomand din suflet rujurile de la Guerlain, eu am din ambele game, Kiss Kiss și Rouge Automatique, și sunt perfecte, rezistă foarte mult pe buze, nu se usucă și hidratează bine buzele, până la 8-10 ore chiar dacă bei sau mănânci, rujul rămâne pe buze. Recent, mi-am luat și un contur de buze de la Guerlain pe  care îl folosesc ca și ruj. Culoarea este extrem de frumoasă, rezistă foarte bine și foarte mult pe buze, îl recomand cu drag.

3

 

4

  • Paleta URBAN DECAY NAKED 2 – primită cadou de ziua mea – tot ce îmi lipsea pe măsuța de machiaj! Abia aștept să o încerc, nuanțele m-au fermecat! Tot cadou am primit și 3 nuanțe de la Sephora, urmează să le testez, culorile sunt tare drăguțe, mai ales că eu sunt fan culori nude.

naked

 

Ce produse de make-up folosiți și merită recomandate? Care branduri v-au dezamăgit?

Sursa foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.