Review produse cosmetice preferate

cosmetic

Îngrijirea tenului și a corpului ar trebui să fie preocuparea tuturor femeilor, indiferent de vârstă, ocupație. Pe lângă faptul că îngrijirea este esențială, ne dă și o stare de bine, e momentul nostru de răsfăț. Fiecare femeie ar trebui să aibă timp pentru ea, chiar dacă unele proceduri le face acasă și nu într-un salon de cosmetică.

Mi-a plăcut de mică să umblu prin sertarele mamei și să încerc toate produsele cosmetice pe care le găseam – creme, rujuri, rimel, ojă. Aveam grijă de fiecare dată să le pun la loc astfel încât mama să nu își dea seama că am dat iama în ele. Visam atunci că voi fi la casa mea și voi avea o măsuță de machiaj cu multe sertare, toate pline de cosmetice.

Ajunsă la casa mea, nu am uitat de visul meu, fie că vorbim de măsuța de machiaj, fie că vorbim de dulăpioarele din baie, toate sunt pline cu produse cosmetice variate. Îmi place să încerc mereu produse noi despre care citesc în diverse articole, mă plictisesc destul de repede de produsele mele și caut mereu produse mai bune pentru ten, corp, păr.

  • Pentru păr, am vrut de ceva timp să încerc produsele de la Moroccanoil, acum le-a venit timpul. Am zis să mai schimb produsele pentru păr de la Joico, să vedem acestea ce știu să facă. Promit să ofere volum și un păr mai sănătos, după câteva spălări, nu am văzut nimic spectaculos, nici nu mă așteptam, dar îmi place că lasă părul curat și miroase foarte bine.

sampon

  • Pentru ten, am două produse de care sunt foarte mulțumită, gelul de curățare de la Bioderma lasă tenul curat, dar gelul de curățare cu Aloe Vera de la Forever Living face cu adevărat minuni chiar de la prima folosire. Lasă tenul foarte curat, curăță bine în profunzime, nu are miros puternic. Îl recomand cu drag.

produse de curatare a fetei

  • Pentru corp – am spus mereu că mie îmi place să am multe geluri de duș și creme de corp. Nu folosesc două zile la rând aceleași produse, îmi place varietatea și când găsesc ceva nou pe raft, nu pot să mă abțin să nu cumpăr. Geluri de duș de la Dove sunt minunate, dar din păcate nu cele de la noi, diferența de calitate și varietatea gamei la noi e scăzută și nu înțeleg de ce. Rămâne un mister pentru mine.

gel de dus

  • Am încercat recent gelurile de duș de la Klorane și de la La Roche Possay și pot doar să spun DA, merită! Mie îmi place să miroasă bine, să fie dermato-cosmetice, cu un miros fin și să facă multă spumă. Acestea 3 sunt minunate și le recomand cu drag.

geluri de dus

  • Încerc să folosesc cât de des pot, crema de corp după duș, deși recunosc că uneori sunt obosită și sar peste acest pas, dar nu se întâmplă foarte des. Știu cât de importantă este hidratarea pielii. Crema de corp de la Boss miroase foarte bine și intră repede în piele, dar are un grad scăzut de hidratare pe termen lung, în schimb cremele de corp de la Dove sunt minunate, miros extraordinar, miros care persistă și pielea rămâne hidratată mult timp.

creme de corp

  • Am găsit fondul de ten potrivit tenului meu – Parure de Lumiere de la Guerlain – fond de ten lichid, acoperire bună, culoare perfectă pentru tenul meu. Îl recomand.

fond de ten

  • Nu am mai folosit de ceva timp acasă produse de stilizare a părului, e destul de gras și nu vreau să-l încarc mai mult decât e  necesar. Dar în ultimul timp, pentru un plus de volum, mai folosesc bigudiuri și am decis să-mi cumpăr un fixativ pentru a menține volumul părului și buclele. Am ales Infinium Extreme de la L’Oreal un fixativ care promite o fixare de lungă durată. La mine nu ține foarte mult, o fi de vină părul că e prea lung. Nu îl mai recumpăr.

fixativ

Cam acestea sunt produsele pe care le-am încercat în ultimul timp și în proporție de 90% nu am fost dezamăgită. Sper mereu să găsesc produsul perfect pentru mine, însă până atunci trebuie să tot încerc, nu? 😀

Voi ce produse bune ați descoperit în ultimul timp? Dar ce produse v-au dezamăgit ca să știu ce să nu încerc?

2 thoughts on “Review produse cosmetice preferate”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.