Review – Deodorante de încredere

deo

Vara a trecut, iar acum este momentul să vă povestesc despre deodorantele pe care le-am încercat până când am descoperit deodorantul perfect pentru mine. După ce am testat produsele pe care le găsim în supermarket și sunt atât de lăudate, mi-am îndreptat atenția spre deodorantele din farmacii, spre produsele dermato-cosmetice. Există farmacii unde consultanții de la rafturile cu produse dermato-cosmetice chiar știu ce să-ți recomande.

Deodorantul de care am fost cel mai mulțumită și pe care îl recomand tuturor, este deodorantul de la Eucerin cu protecție de până la 72h. L-am folosit zi de zi, nu are miros, nu pătează, nu lasă urme albe pe haine, eu l-am testat în vacanță și nu m-a dezamăgit.

eucerin

Al doilea deodorant în lista preferințelor mele este deodorantul SVR – Spirial, îmi place că are un miros discret, promite o protecție de până la 48h, eu zic că își face bine treaba de dimineața devreme până seara târziu.  Din păcate, acesta lasă mici urme albe pe hainele colorate, deci e de evitat când purtați haine negre.

svr

Un deodorant foarte lăudat de soțul meu, este cel de la Forever Living – Aloe Ever-Shield, însă pentru mine nu a făcut minuni. Mirosul este discret, protejează destul de bine, dar lasă urme albe și acesta este un mare minus. Un mare avantaj este faptul că deodorantul este într-un recipient destul de mare așa că el vă ajunge pe perioadă destul de mare de timp.

aloe

Deodorantul de la Vichy m-a dezamăgit cel mai tare, nu îmi place mirosul, după 2, 3 ore nu mai este eficient, despre urme albe pe haine nici nu mai pomenesc. Nu îl recomand și nici prețul nu este justificat. Din partea mea, are un mare NU.

vichy

Aceste deodorante nu s-au potrivit corpului meu, asta nu înseamnă că nu poate deveni deodorantul ideal pentru voi. Cel mai bine este să le încercați ca să puteți forma singuri propria părere. Vă recomand din suflet produsele dermato-cosmetice, chiar sunt eficiente și își merită fiecare bănuț.

Voi ce deodorante preferate aveți și care sunt deodorantele care v-au dezamăgit?

Foto

3 thoughts on “Review – Deodorante de încredere”

 1. Un subiect inepuizabil pentru mine :))
  Hmmm… deci nici tie nu ti-a plăcut deo de la Vichy… Este adevarat ca eu am avut varianta solida (prefer varianta solida de la orice deo) fără pic de miros (albastru), dar nu era eficient deloc. A ajuns extrem de rapid la cosul de gunoi.
  Apoi o alta chestie super laudata a fost piatra de alaun, eu mi-am luat-o de la DM si am avut sperante cat China, dar dupa numai cateva zile am zis ca asa nu se mai poate, era ca si cum nu m-as fi dat deloc cu nimic :(( Super dezamagita am fost (toate site-urile si blogurile de beauty o dau drept cea mai mare inventie in materie de deodorante), fâss…
  Adevarul este ca nu am gasit pana in prezent un deo care să ma multumeasca 100%. Tot incerc si tot incerc… Toate lasa ceva urme si asta nici macar nu este singura problema, unele miros rau dupa numai cateva ore. Sincer nu ma intereseaza sa tina 48 de ore sau mai mult, macar 12 ore sa fie eficiente si tot ar fi ceva. Momentam (ca tre sa folosesc ceva) am Lady Speed Stick Clinical Protection, e pe terminate dar nu il voi recumpara (totusi cat de cat si-a facut treaba, dar mai incapea din plin)
  Poate suntem noi prea pretentioase, nu stiu ce sa zic :))

  Reply
 2. Bianca – chiar iti recomand să încerci Eucerin și SVR, sunt aproape sigură vei fi mulțumită, și oricum trebuie să le încercăm până identificăm produsul ideal pentru corpul nostru.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.