Recomandare filme: No escape și Burnt

no-escape-600x450

 

După o săptămână lungă, tot ce ne dorim în weekend e să ne relaxăm și să reîncărcăm bateriile pentru săptămâna care urmează. Din păcate, toamna aceasta capricioasă și rece ne ține în casă mai mult decât ne-am dori. Weekend-ul trecut am găsit două filme drăguțe pe care m-am gândit să vi le recomand.

No Escape – 2015 – aventură, crimă, dramă –  un film care pe mine a reușit să mă țină cu sufletul la gură până la final. Jack (Owen Wilson) are posibilitatea de a se muta împreuna cu familia în Asia, acolo unde compania pentru lucrează deschide un nou punct de lucru. Din momentul în care ajung la aeroport, lucrurile nu decurg normal, compania a uitat să trimită mașină după ei, la hotel nu funcționează internetul și nu se poate comunica, prea puține mașini pe stradă.Dimineața în drum spre magazin pentru a-și cumpăra niște ziare, este prins în mijlocul unei lupte. Rebelii sunt extrem de violenți și de supărați și decid să-i ucidă pe toți străinii angajați de firma care se va ocupa de conductele de apă. Jack încearcă să se întoarcă la hotel pentru a-și lua familia și încearcă să caute o soluție, cum să scape de rebeli. Un turist misterios se oferă să-i ajute să ajungă la ambasada americană unde speră să găsească ajutor. Oare ce vor găsi acolo?

Burnt – 2015 – comedie, dramă – un film tare simpatic, vi-l recomand dacă vreți să vizionați un film despre pasiunea și determinarea unui bucătar șef. Adam Jones (Bradley Cooper), un renumit șef bucătar care a avut tot, și a reușit să piardă tot din cauza viciilor nesănătoase. Însă înainte de a fi prea târziu, se trezește la realitate și își dorește să câștige a treia stea Michelin. Pasionat de gusturi, de arome, dornic mereu să creeze ceva deosebit în fiecare farfurie, reușește să-și formeze o echipă de încredere în bucătăria restaurantului și să-și îndeplinească un mare vis. O poveste drăguță de viață, despre ambiția și pasiunea pentru meseria de bucătar!

 

6 thoughts on “Recomandare filme: No escape și Burnt”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.