Recomandare filme: No escape și Burnt

6

no-escape-600x450

 

După o săptămână lungă, tot ce ne dorim în weekend e să ne relaxăm și să reîncărcăm bateriile pentru săptămâna care urmează. Din păcate, toamna aceasta capricioasă și rece ne ține în casă mai mult decât ne-am dori. Weekend-ul trecut am găsit două filme drăguțe pe care m-am gândit să vi le recomand.

No Escape – 2015 – aventură, crimă, dramă –  un film care pe mine a reușit să mă țină cu sufletul la gură până la final. Jack (Owen Wilson) are posibilitatea de a se muta împreuna cu familia în Asia, acolo unde compania pentru lucrează deschide un nou punct de lucru. Din momentul în care ajung la aeroport, lucrurile nu decurg normal, compania a uitat să trimită mașină după ei, la hotel nu funcționează internetul și nu se poate comunica, prea puține mașini pe stradă.Dimineața în drum spre magazin pentru a-și cumpăra niște ziare, este prins în mijlocul unei lupte. Rebelii sunt extrem de violenți și de supărați și decid să-i ucidă pe toți străinii angajați de firma care se va ocupa de conductele de apă. Jack încearcă să se întoarcă la hotel pentru a-și lua familia și încearcă să caute o soluție, cum să scape de rebeli. Un turist misterios se oferă să-i ajute să ajungă la ambasada americană unde speră să găsească ajutor. Oare ce vor găsi acolo?

Burnt – 2015 – comedie, dramă – un film tare simpatic, vi-l recomand dacă vreți să vizionați un film despre pasiunea și determinarea unui bucătar șef. Adam Jones (Bradley Cooper), un renumit șef bucătar care a avut tot, și a reușit să piardă tot din cauza viciilor nesănătoase. Însă înainte de a fi prea târziu, se trezește la realitate și își dorește să câștige a treia stea Michelin. Pasionat de gusturi, de arome, dornic mereu să creeze ceva deosebit în fiecare farfurie, reușește să-și formeze o echipă de încredere în bucătăria restaurantului și să-și îndeplinească un mare vis. O poveste drăguță de viață, despre ambiția și pasiunea pentru meseria de bucătar!

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

6 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
sfaturi de frumusețe
Sfaturi de frumusețe – de ținut minte

Sfaturi de frumusețe - ajutor de nădejde Cu toții avem nevoie de sfaturi de frumusețe. Uneori doar a alege niște...

Close