Recomandare filme – Man Up și The Accidental Husband

1

YHGymNmyhyi0qpSAiv40XLcEbJ7KO3RN

Comediile romantice drăguțe sunt tot mai greu de găsit în ultimul timp. Uneori chiar vreau să mă relax și să mă uit la un film drăguț, dar nu prostesc, la o comedie la care să râd, nu să zâmbesc. Am găsit două comedii drăguțe și m-am gândit să vi le recomand și vouă, sunt două filme potrivite pentru o seară de toamnă ploioasă.

Man Up – 2015 – comedie, romantic – una dintre cele mai simpatice comedii pe care le-am văzut în ultimii ani. O poveste de dragoste care începe cu o minciună nevinovată și sfârșește cu o nuntă. Însă cum reușesc cei doi să se întâlnească, să petreacă o noapte împreună distrându-se și făcând lucruri care le plac, dar de care au uitat de ceva timp, cum se înfiripă dragostea dintre ei și cum adevărul iese la iveală și nu știi cum să reacționezi, vă las să descoperiți în film. Deși e un film previzibil, e foarte clar sfârșitul fericit, e un film relaxant, care merită vizionat.

accidental

The Accidental Husband – 2008 – comedie, romantic – o comedie relaxantă, ideală dacă vreți să vă relaxați în pat urmărind un film frumos.

Emma Lloyd este ”doctor” în relații amoroase și are o emisiune la un post de radio unde persoanele care au probleme în relația lor, îi  cer sfaturi. Însă uneori e bine să avem grijă cui și ce sfaturi dăm pentru a nu ne trezi mai târziu “căsătoriți” cu o persoană necunoscută. Logodnicul părăsit de iubita sfătuită de expertul în relații amoroase, decide să-i dea o lecție de viață și de dragoste, doctoriței în amor, care tocmai urmează să aibă nunta!

Dacă vreți o comedie cu adevărat drăguță și romantică în același timp, vă recomand acest film.

Ce alte filme bune ați văzut în ultimul timp și care  merită văzute? Vizionare plăcută!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

1 Comment

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
sfaturi de frumusețe
Sfaturi de frumusețe – de ținut minte

Sfaturi de frumusețe - ajutor de nădejde Cu toții avem nevoie de sfaturi de frumusețe. Uneori doar a alege niște...

Close