Recomandare #Cluj – Prova – Restaurant Bistro Cafe

prova

De fiecare dată când vrem să luăm masa în oraș, e o adevărată provocare. De ce, mă veți întreba, mai ales când e vorba de Cluj? Există în Cluj destul de multe localuri unde poți lua masa, dar vrem ca de fiecare dată să încercăm ceva nou. Și cum ne plimbam noi pe străzile orașului, tot încercând să găsim localul ideal pentru a petrece o după-masă frumoasă și a savura niște preparate interesante alături de prieteni dragi, am dat peste un local relativ nou deschis în Cluj.

Prova Restaurant Bistro Cafe – meniul afișat afară la intrare, te provoacă să-l răsfoiești și apoi să încerci preparatele. De mult timp îmi doream un local cochet, intim în Cluj, ideal pentru prânz sau cină. Meniul este suficient de bogat, găsești preparate de la cele clasice până la cele mai interesante.

Cât timp am răsfoit meniul, am fost serviți cu piadine din partea casei, un deliciu, dar și o idee bună!

piadine

Ne-am tot gândit și răzgândit, iar într-un final am ales ciorbă de pui a la grec, șalău la grătar, piept de pui cu sos gorgonzolași garnitură de cartofi Hasselback și ceafă de porc siberiană gratinată la cuptor tot cu cartofi Hasselback.

supa

salau

pui

ceafa

Preparatele au fost delicioase, suficient ca și cantitate, iar la final am primit desert, tot din partea casei.

desert

Localul este foarte frumos aranjat, cu mult bun gust, are o capacitate de 45 de persoane, ideal pentru aniversări intime, petreceri și evenimente,  geamurile se deschid creând senzația de terasă, foarte bine gândit!

Dacă la prânz sunteți în centru, restaurantul Prova vă așteaptă cu preparate delicioase la meniul zilei la doar 15 lei !

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.