Profită acum de noua ofertă de vară Notino

30

Nu rata noua ofertă de vară Notino

Vara aceasta, Notino ne-a surprins plăcut cu multe oferte. Am reușit să îmi iau produsele dorite la prețuri bune. Fiecare comandă mi-a adus cadouri de vară necesare, dar și multe mostre. Iată de ce îmi place atât de mult să comand de pe Notino. Podusele sunt bine ambalate și ajung în siguranță la mine. Acum cutia are un sistem nou de deschidere, mult mai practic.

Minus10ro este noua ofertă de vară Notino ce nu trebuie ratată. Ce ne mai aduce nou de data aceasta magazinul meu preferat online de cosmetice? La cumpărăturile minime de 350 RON primiți 10% reducere din totalul comenzii. Trebuie să profitați acum!

ofertă de vară Notino

Ofertă de vară Notino – e timpul pentru un parfum nou

Nu uit niciodată de parfum când ies din casă. Sau dacă primesc musafiri în vizită. Parfumul mă reprezintă și îmi dă o stare de bine, de nedescris. Așa se face că sunt mereu în căutare de parfumuri noi, deosebite. Oferta de la Notino a venit la fix. Un parfum nou, o reducere, cum aș putea rata?

Profit de noua ofertă și aleg un set cadou!

De cele mai multe ori, optăm pentru parfum. Dar ce bine e când îl găsim în set cu alte produse. De ce îmi plac mie aceste seturi cadou? Ele cuprind produse de make up, produse de îngrijire a pielii din gama parfumului. Se regăsesc în seturile cadou și mici genți de cosmetice atât de necesare sau diverse accesorii!

Dor de un parfum Burbbery!

Îmi plac parfumurile dulci și mi s-a făcut dor de parfumul Burbbery My Burberry. Dorind să profit de oferta nouă de la Notino, am observat că e în set cu loțiunea de corp. Mie îmi place să folosesc loțiune de corp pentru hidratare. Iar dacă e din gama parfumului pe care urmează să-l folosesc, cu atât mai bine. Așa că nu am stat pe gânduri și am dat comanda.

Aceste seturi cadou ne ajută să oferim un cadou de efect persoanelor dragi. Sunt frumos împachetate. Cuprind produse interesante pe lângă produsul de bază, parfumul. Și, de cele mai multe ori, le găsim la prețuri foarte bune. Eu am primit seturi cadou și m-am bucurat tare mult, fiind iubitoare de parfumuri și produse cosmetice. Sunt atentă când le prind la reducere pentru a le face un cadou deosebit celor dragi!

Ce părere ai despre noua ofertă de vara Notino? Îți vei alege un parfum nou, dar vei arunca un ochi și la seturile cadou?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

30 Comments

  1. Am destule parfumuri dar p sa aleg cateva seturi cadou, sa fie acolo ca nu se stie cand sunt invitata la ziua cuiva. Sau le pastrez pentru Craciun. 🙂

  2. Sincer, nu am facut niciodata cumparaturi de cosmetice sau parfumerie de vreo 3-400 de lei. Nu stiu ce as cumpara de acesti bani. Iar legat de parfumuri… stiu ce arome imi plac dar nu am gasit un parfum care s ale contina.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
city break Suceava
Hotel Balada și cât de importantă este cazarea într-un city break Suceava

City break Suceava - câteva zile de relaxare Visez de ceva timp la un city break Suceava. Îmi place tare...

Close