Casa de lângă lac de Kate Morton recomandare lectură

11

Casa de lângă lac de Kate Morton – roman cu mult mister

Casa de lângă lac de Kate Morton a fost lectura mea de weekend. Citisem câteva dintre cărțile acestei autoare, știam ce mă așteaptă. Chiar dacă romanele ei nu sunt ușor de parcurs, mie îmi plac mult. Mă ține atentă cu fiecare pagină pentru a găsi detaliile importante. Trebuie să învățăm să citim în liniște și să ne debarasăm de orice alt gând. Îmi plac acele cărți care reușesc să-mi capteze toată atenția.

Cartea poate fi comandată de pe site-ul Târgul cărții. Profitați de oferta de preț, cartea e în stoc limitat. E o carte de luat în vacanță, de citit în liniște.

Casa de lângă lac de Kate Morton – acțiune imprezibilă

Cornwall, 1933

Familia Edevane stăpânește un domeniu minunat numit Loeanneth. O familie frumoasă, părinți care se iubesc, 3 fete istețe și mezinul, un băiețel mult așteptat. Fiecare copil este special în felul lui. Alice vrea să fie scriitoare. Deborah este o visătoare. Clemmie este fetița care iubește avioanele. Iar Theo este răsfățatul familiei, care la 11 luni a reușit să umble. Isteț băiețel!

Ca în fiecare an, în iunie, familia organizează petrecerea tradițională din mijlocul verii. Pregătirile sunt în toi. Se anunță o petrecere minunată! Însă va fi ultima petrecere de pe domeniul Loeanneth. O dramă va pune capăt petrecerilor.

Casa de lângă lac de Kate Morton

Cornwall și Londra, 2003

Sadie este o polițistă care la ultimul ei caz, a dat-o în bară. Șeful ei a trimis-o în vacanță pentru câteva zile. Ca să se liniștească, îi sugerase el. Sadie pleacă la Cornwall, la casa bunicilor. Un orășel liniștit, unde speră că va găsi înțelegere.

Obișnuită să facă alergări lungi, iese în fiecare dimineață cu cei doi ai căței ai bunicului la alergat. În timpul acestor evadări, descoperă o casă veche, părăsită, lângă lac. Pare să se fi fost minunată, la vremea ei. Ajunsă acasă, îl întreabă pe bunicul ei despre casă și află întreagă povestea. Dispariția unui membru al familie, o incită. Chiar dacă au trecut atâția ani de la tragedie, instinctul îi spune să caute detalii.

Sadie descoperă că Alice, renumita autoare de romane polițiste este unul dintre copiii familiei Edevane. Îi solicită ajutorul pentru a rezolva cazul, în privat, chiar și după 70 de ani.

Cum va reacționa Alice când Sadie va cere detalii? Care a fost viața familiei după tragedia din acea noapte? Au reușit să rămână împreună, ca o familie, sau au fost despărțiți de dramă? Dar vinovatul pentru tragedie, cine e?

Parcurgând cartea, veți avea câțiva suspecți în minte. Însă fiecare pagină nouă va aduce detaliile necesare pentru a vă conduce spre vinovat. Vinovat care până la urmă a făcut un gest din nebunie. Războiul lasă urme adânci în sufletele și mințile oamenilor.

Casa de lângă lac de Kate Morton

Casa de lângă lac de Kate Morton

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. De multe oei am fost tentata sa o pun in cos, dar pe ultimul moment am ales altceva. Oricum se afla in wishlistul meu si citind prezentarea ta, am ajuns la cncluzia ca nu mai trebuie sa aman.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
electrocasnice necesare
5 electrocasnice necesare pentru a găti rapid și sănătos

Electrocasnice necesare pentru un stil de viață sănătos Un stil de viață sănătos înseamnă să gătim mai mult acasă, din...

Close