Alege produse unghii Rosalind pentru manichiură chic

Alege produse unghii Rosalind pentru manichiura ta

Alege pentru manichiura ta să folosești doar cele mai produse. Recomandarea mea este produse unghii Rosalind. Trebuie să alegem cu grijă ce produse vom folosi. Fie că e vorba de manichiura ta, realizată acasă, fie că e vorba de clientele tale, produsele și accesoriile alese, trebuie să fie de calitate.

Întotdeauna calitatea își va spune cuvântul în timp. Așa că e mai bine să investim de la început în produse de calitate. În plus, cu toții merităm doar ce e mai bun.

produse unghii Rosalind

Ce varietate de produse pentru unghii găsim la Rosalind?

Timpul nu îți permite să mergi la salon pentru manichiură? Dar totuși, vrei ca manichiura ta să fie impecabilă, timp îndelungat?

Ai o pasiune pentru unghii, culori și modele? Te gândești să pornești o mică afacere și să oferi servicii de manichiură și pedichiură? Iată ce produse, ustensile și aparatură ai nevoie.

Rosalind îți oferă o gamă variată de produse, transport gratuit la comenzi de peste 250 lei. Ai întrebări, nelămuriri? Ți se asigură suport calificat 24×7. Un magazin online cu o mulțime de produse, dar și reduceri, promoții. Drept mulțumire, primești cadou la fiecare comandă.

 • aparatură necesară

Pentru a realiza manichiură cu gel sau ojă semipermanentă, ai nevoie de aparatură de calitate. Sterilizator, pilă electrică, lampă unghii LED/UV, aspirator praf, freză profesională. Aparatura bună te va ajuta să-ți faci treaba mai bine și mai repede.

 • ustensile variate

Ustensilele sunt atât de necesare pentru a realiza o manichiură corect. Ele trebuie să ne fie mereu la îndemână. Clește și forfecuță, spatulă și punctator. Nu uita de paletar pentru culori, pămătuf pentru praf, chiuretă de cuticule și diverse perii.

 • oje – cât mai multe culori

Clientele își doresc mereu culori noi. Așa că trebuie să fii cât mai bine dotată cu oje în culori cât mai variate pentru a acoperi toate cerințele. Chiar și gelurile vin în varietate mare de culori. Nu uita de ele.

produse unghii Rosalind

 • decor unghii

Iar atunci când culorile nu mai sunt suficiente, clienta dorește modele, pietricele, tatuaje. Deci trebuie să fii pregătită cu de toate. Rosalind îți oferă pigmenți și pudre acrylice, paiete și pietricele colorate, cristale și benzi de decorative.

produse unghii Rosalind

produse unghii Rosalind

 • consumabile diverse

Acest servicii implică o mulțime de consumabile. E bine să te aprovizionezi din timp. Fluxul de cliente poate fi mai ridicat în unele perioade, și e bine să ai toate cele necesare. Pile și buffer unghii, role mini șervețele manichiură și șervețele fără fibre, șervețele aluminiu pentru îndepărtarea ojei semipermanente, ulei pentru cuticule și bețișoare, dar și multe altele puteți comanda de pe Rosalind.

Alege să lucrezi cu cele mai bune produse unghii Rosalind pentru rezultate bune. A avea manichiura mereu îngrijită, denotă respectul față de propria persoană.

Foto

27 thoughts on “Alege produse unghii Rosalind pentru manichiură chic”

 1. Înainte sa îmi pun unghii cu gel, ma tot uitat pe site-ul lor. Ma tentau ojele semipermanente și partea de nail art. Acum ca nu mai am unghii cu gel, mai gândesc serios sa îmi eu oja semipermanenta.

  Reply
 2. Foarte multe nuante si tipuri de oje semi! Imi place tare mult cum arata unghiile cu oja metalica sau sidefata, dar nu prea am curaj sa le port eu insami.

  Reply
 3. Ce produse interesante! Si eu imi fac unghiile acasa, cu semipermanent, singura. Uneori merge mai greu, alteori mai usor. Dar nefacand profit din asta, am doar vreo 10 oje, cam cate 2-3 pentru fiecare sezon

  Reply
 4. Am incercat si eu la un moment dat sa imi fac unghiutele cu astfel de produse, doar ca sunt tare neindemanatica. Bravo tie ca te descurci!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.