Răsfăț cu produse NYX Professional Makeup Notino

Alege produse cosmetice NYX Professional Makeup Notino

Îmi place să încerc produse cosmetice de la diverse branduri. NYX Professional Makeup m-a atras prin varietatea de cosmetice și multitudinea de culori. Atunci când testez un brand nou, achiziționez un produs care mă tentează. Dacă produsul mă satisface, comand cu mai multă încredere și alte produse.

Am început cu un produs care mi-a plăcut extrem de mult. Și acest lucru, m-a determinat să comand și altele. Am și un whislist destul de lung. Profit de promoții și de reduceri și îmi tot comand. O mare parte dintre produse ajung și în cadourile celor dragi. Îmi place să îi bucur pe din jurul meu cu produse deosebite.

Produse NYX Professional Makeup –

varietate de produse și accesorii pentru machiaj

NYX ne ține la curent cu tendințele în machiaj. Are grijă să ne pună la dispoziție cele mai bune și cele mai noi produse. Iată ce produse am încercat eu și le recomand:

 • pudră pentru luminozitate

Folosesc constant pudra pentru luminozitate. Mi-am comandat o paletă cu mai multe nuanțe, însă de varianta roz, m-am îndrăgostit. Am folosit-o cel mai des, potrivindu-se stilului meu de machiaj. Când m-am dat seama că nuanta se termină repede, iar celălalte nuanțe le pot folosi doar la ocazii, am căutat să iau pudra în nuanța cea mai folosită.

Recunosc că m-a atras și numele pudrei, NYX Professional Makeup Born To GlowEste disponibilă în mai multe nuanțe, așa că va trebui să alegi cu atenție nuanța potrivită. Eu am optat pentru nuanța Eternal Glow.

 • rujuri mate

Primăvara, mi se pare că se potrivesc mai mult rujurile mate. Eu le folosesc de ceva timp și îmi plac tare mult. Definesc mult mai bine buzele. Rezistă mai mult timp pe buze. Nuanțele sunt absolut minunate și mi se par mult mai chic. Avem atât de multe nuanțe la dispoziție încât cu greu te poți decide asupra uneia, așa că sigur vei comanda cel puțin 2 rujuri Suede Matte Lipstick.

Sfat:

Pentru ca rujul să adere mai bine pe buze, folosește periodic exfoliantul pentru buze #thisiseverything.

 • palete de farduri

Paletele de farduri pe care le oferă NYX, cuprind niște nuanțe absolut minunate, chic, care te provoacă să te machiezi mai des. Poți să alegi palete de farduri pentru machiaj de zi cu zi, dar și nuanțe pentru petreceri, cât mai colorate și pline de sclipici.

 • pensule și accesorii

Nu uitați de accesorii pentru machiaj și pensule pentru a aplica corect și ușor produsele de machiaj. Un spray de fixare a machiajului nu trebuie să vă lipsească. Adaugă în coș pensulele necesare, dar și un burete multifuncțional pentru machiaj.

Nu uita!

În această perioadă, livrarea este gratuită la toate produsele fără limită. Cumpărați online din confortul casei dvs.

Tu ce produse ai încercat de la NYX Professional Makeup? Ce ți-ar plăcea cel mai mult să testezi de la ei? 

30 thoughts on “Răsfăț cu produse NYX Professional Makeup Notino”

 1. Wow, si eu am o multime de produse Nyx, sunt perfecte din punct de vedere al raportului calitate-pret. Mi-ar placea sa incerc mai multe pensule din portofoliul lor, am doar una, dar care imi place tare mult.

  Reply
 2. De la NYX nu am decat un tus de ochi de care sunt extrem de multumita. Am si eu in plan sa incerc mai multe produse de la acest brand pentru ca este unul de calitate

  Reply
 3. Am destul de multe produse de la Nyx, mereu mi-a plăcut brand-ul. Pigmenții de la ei sunt minunați, îți recomand să îi încerci, mai ales că din câte nuanțe au, e imposibil să nu fie ceva pe placul tău!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.