Pentru un ten luminos, folosește produse cosmetice Apidava cu miere

9

Folosește cu încredere produse cosmetice Apidava cu miere

Tenul tău are mare nevoie de îngrijire. Trebuie să alegem cu grijă produsele folosite. Trebuie să verificăm cu atenție ingredientele din produsele cosmetice. Mierea are multiple beneficii atât pentru consum, cât și pentru tenul nostru. E momentul să descoperim produsele cosmetice cu miere. Trebuie să acordăm mai multă atenție produselor românești. Pot fi mai bune decât ne așteptăm.

Mierea are efecte umitoare, dar și ajută la îmbunătățirea eficienței substanțelor active. Iată motivul pentru care mierea este folosită în produse cosmetice. Indiferent dacă tenul tău este gras, uscat, sensibil, cosmeticele cu miere pot face tenul tău frumos și luminos.

Produse cosmetice Apidava testate pe care le recomand

Cu ajutorul campaniilor inițiate de Brander am descoperit produse cosmetice Apidava cu miere. Mi-am dorit să încerc aceste produse. Mi-am propus să susțin brandurile românești. Știu că ne-am pierdut încrederea în ele, însă Apidava nu m-a dezamăgit până acum. Despre 2 produse testate, am scris deja aici.

Azi vă voi povesti despre două produse pentru ten:

  • Crema Gommage cu miere și argilă de la Apidava

  • Masca Cleopatra de la Apidava cu miere, argilă, lăptișor de matcă, ulei din sâmburi de struguri. 

produse cosmetice Apidava

Tenul nostru este mai luminos dacă îl curățăm în profunzime. În acest sens, nu trebuie să sărim niciodată pentru pasul de bază numit demachiere. Vara, eu îmi demachiez tenul de mai multe ori, îmi place să am tenul cât mai curat. Măștile de față, cremele gommage, exfoliantele de față ne ajută să îndepărtăm murdărie din profunzime. Demachiantul curăță la suprafață. Restul produselor ajută la curățarea tenului mai profund.

Deși sunt mereu pe fugă, nu îmi neglijez tenul. Aplic masca de față și între timp citesc sau lucrez. Ea are timp să acționeze, eu îmi fac treaba fără pauze.

Crema Gommage cu miere și argilă de la Apidava

Eu sunt fan creme gommage atât pentru față, cât și pentru corp. Datorită particulelor conținute, mi se pare că am parte de o curățare profundă. Această cremă gommage are particule fine. Trebuie doar să-ți aloci 2-3 minute pentru a masa bine pielea. Ele vor deschide porii, vor curăța tenul și vor lăsa fața curată și luminoasă. Nu este agresivă cu tenul, deci poate fi folosită și de cei cu tenul sensibil. Miroase plăcut și la final, tenul este uscat și curat!

produse cosmetice Apidava

Masca Cleopatra de la Apidava

Recunosc că m-a atras denumirea. Știu că renumita Cleopatra recurgea la multe trucuri pentru a-și păstra pielea tânără și frumoasă. Această mască se aplică pe față, gât, decolteu. Evită zona ochilor și nu aplica prea aproape de buze. Fiindcă am avut de lucru, am lăsat masca pe față mai bine de 30 de minute. Acest lucru nu a dăunat deloc. Am îndepărtat masca cu un șervețel. Am clătit fața cu apă călduță și am tamponat fața cu un prosop moale și curat. Tenul a rămas curat, mult mai fin și mult mai luminos! Și nu a fost doar impresia mea, cei din jur au observat.

produse cosmetice Apidava

Recomand din suflet produsele cosmetice cu miere de la Apidava!

Mie mi-au plăcut mult produsele lor cosmetice. Sunt la un preț decent, conțin miere și sunt românești. Mă bucur că am avut încredere în acest brand și le-am cunoscut astfel produsele. Le voi recomanda și prietenelor mele. Produsele cosmetice românești pe bază de miere reprezintă și un bun cadou pentru cei dragi nouă!

produse cosmetice Apidava

Voi ați încercat produse cosmetice Apidava cu miere? Vă plac, v-ați înțeles bine cu ele? Dacă nu le cunoașteți, v-ar plăcea să la încercați?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

9 Comments

  1. Am testat pentru prima dată produse de la Apidava, prin urmare nu știam ce rezultate urmau. ei bine, am fost foarte mulțumită. Este adevărat că sunt mare iubitoare de produse pe bază de miere, lăptișor de matcă, ingrediente apicole. Puse cap la cap, contează că mi-am amintit de Cleopatra și mi-am făcut un ritual adevărat. Le recomand sincer.

  2. Miere si argila? Suna foarte bine pentru nevoile tenului meu gras cu tendinta acneica. Cred ca si curata foarte bine si miroase placut. Trebuie sa incerc si eu accest gommage cat de curand. Sa vedem pe unde il gasesc!

  3. Mie cu siguranta mi-ar placea sa le incerc fiindca imi plac produsele cosmetice pe baza de miere, chiar imi prepar cateva acasa, masca cu miere si scortisoara si gomage cu miere si cafea.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
să combini accesoriile
Învață să combini accesoriile cât mai potrivit

Să combini accesoriile - o provocare de stil Noi, femeile, iubim accesoriile. Le iubim atât de mult încât le-am purta...

Close