Ce produse ai nevoie pentru a realiza manichiura cu gel acasă?

19

Manichiura impecabilă – mândria oricărei femei

Învățăm de mici că e important să avem mâinile și unghiile curate. Când domnișoarele cresc, ele își doresc o manichiură colorată. Când devin adolescente, își doresc o manichiură impecabilă. Iar când ești adultă, îți dorești ca manichiura să reziste cât mai mult. Te bucuri că cineva a descoperit manichiura cu gel.

Apreciez femeile cu manichiura perfectă. Mi se pare o formă de respect. Reprezintă un model de urmat pentru cele care neglijează acest aspect. Este falsă impresia că manichiura se strică repede. Folosind produse de calitate, te poți bucura de o manichiură perfectă mai mult timp.

Cum obții manichiura cu gel perfectă acasă?

Mie îmi place să merg la salon pentru manichiură. Lucrând de acasă, e momentul meu de relaxare, de socializare, de răsfăț. Însă apreciez și persoanele care își pot face acasă manichiura cu gel. Le admir că au răbdare, eu nu aș putea, deși sunt destul de îndemânatică.

manichiura cu gel

Îți dorești și tu o manichiură cu gel perfectă, dar nu ai timp să mergi la salon? Cu puțină răbdare și îndemânare, o poți obține acasă. Ai nevoie de:

În primul rând, alege să comanzi produse de la firme de încredere. Alege un kit de unghii care ofertă toate produsele necesare. Prețul va fi mult mai bun dacă optezi pentru kit. Avantajul este că toate produsele vor fi de la același brand. Dacă vei cumpăra fiecare produs individual, vei plăti mai mult. În plus, kitul e gândit pentru a acoperi toate nevoile. Poți opta pentru kit de începători sau de avansați. Un astfel de kit poate conține geluri, tipsuri, role de șablon, pile, clește, dar și diverse decorațiuni pentru unghii.

Lampa pentru unghii trebuie aleasă cu grijă. Există multe modele pe piață, trebuie să o alegem pe cea mai potrivită nouă. O lampă cu temporizator, consum redus de energie, formă ergonomică aș alege eu. Aceste lămpi sunt ideale pentru uz casnic, dar și profesional. Reprezintă o bună investiție, dacă în timp vrei să faci o afacere din această activitate.

 • Sterilizator UV instrumente de manichiură

Igiena este foarte importantă. La manichiură se mai întâmplă mici accidente. Chiar dacă folosim instrumentele doar pentru noi, ele tot trebuie sterilizate. Dacă realizăm manichiura și unor persoane străine, atunci chiar este imperioasă achiziția lui. Ai nevoie de un sterilizator profesional  pentru sterilizarea obiectelor de metal rezistente la temperaturi înalte.

 • Lumină rece

Realizarea unei manichiuri necesită atenție și lumină bună. Cea mai mică imperfecțiune se poate corecta dacă este văzută la timp. Cu cât lumina este mai puternică, cu atât vei executa mai corect manichiura. O lampă specială cu led, mobilă, te va ajuta mult.

 • Mic mobilier

Dacă te gândești să faci manichiura prietenelor, vei avea nevoie de mobilier comod. O măsuță pe care să ai lucrurile necesare. Un scaun pe rotile cu înălțime reglabilă. Măsuța ar fi ideal să aibă câteva sertare pentru a depozita ojele, decorațiunile pentru unghii și multele produse necesare.

manichiura cu gel

Cât preț pui pe manichiura ta?

Sunt curioasă dacă pentru tine este importantă manichiura. Optezi pentru manichiură clasică sau preferi manichiura cu gel? Apelezi la un profesionist sau îți place să îți faci acasă, în liniște, manichiura?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

 1. De doi ani am inceput sa imi fac singura manichiura clasica. Mereu am ughiile date cu oje, iar de cele mai multe ori optez si pentru anumite modele.

 2. Eu mi-am facut un timp manichiura cu gel pentru ca eram curioasa si mi-a placut dar m-am plictisit de programari asa ca am revenit la manichiura clasica, cu oja pe care mi-o aplic singura.

 3. O lampa pentru unghii imi trebuie si mie, insa nu stiu ce marca sa aleg. Sincera sa fiu, nici n-as fi dispusa sa investesc multi bani intr-una…

 4. Eu pun accent pe manichiura atunci cand am si timp sa ma ocup de ea. Unghii in gel nu am avut, dar as vrea sa invat cum sa le pun. Prefer sa imi fac eu unghiile, mi se pare ca asa sunt mult mai multumita de rezultat.

 5. Claudia Bălan on

  De un an apelez la manichiura cu gel, făcută la un salon.Nu cred că aș reuși singură.
  Sunt foarte mulțumită având în vedere că unghiile mele sunt fragile,se exfoliau și cu oja clasică se stricau repede.Când trebuia să plec undeva,pe grabă,intram în fibrilații.😁 Niciodată nu erau ok.
  Acum am scăpat de stresul ăsta și în plus sunt frumoase și îngrijite.

 6. Cum ne sincronizam noi mereu! Parca stitai tu ca m-a prins si pe mine febre unghiilor cu gel si tocmai mi-am cumparat un kit si am chemat-o pe cumnata mea pe la mine sa vedem ce ne iese!

 7. Eu de regula optez pentru manichiura semi, nu imi place sa imi incarc unghia cu gel, dar totusi vreu ceva care sa reziste mai multa vreme pe unghii. Tin foarte mult la a avea o manichira cat mai frumoasa si ingrijita pentru ca aceasta demonstreaza cat de mult te respecti pe tine.

 8. Daniela Oţet on

  Detin si eu un kit de unghii pe care l-am tot folosit. Mă gândeam totusi ca trec de la gel la pudră acrilica. Pare mai usor de lucrat cu ea.

 9. Daniela Oţet on

  Detin si eu un kit de unghii pe care l-am tot folosit. Mă gândeam totusi ca trec de la gel la pudră acrilica. Pare mai usor de lucrat cu ea..

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cumpărături alimentare online
Avantajele de a face cumpărături alimentare online

Cumpărături alimentare online - de mare ajutor Încep să prefer tot mai mult să fac cumpărături alimentare online. Îmi fac...

Close