Care sunt primele 5 electrocasnice necesare într-o bucătărie?

RS_Linda-McDougald-gray-transitional-kitchen-beaty_h

Top 5 electrocasnice necesare într-o bucătărie

Visăm să avem o casă ca în povești. Ne străduim să o facem practică și utilă, frumoasă și atrăgătoare. Pasionată fiind de gătit, mi-am dorit mereu o bucătărie spațioasă. Blat de lucru suficient de mare.Spații de depozitare suficiente pentru toate cele necesare unei gospodine desăvârșite în bucătărie, la gătit. De-a lungul timpului, mi-am tot achiziționat lucruri mărunte pentru bucătărie. Mi-am spus mereu că atunci când voi fi la casa mea, îmi voi cumpăra de nou, tot. Îmi place să am în bucătărie toate ustensilele necesare, electrocasnice mici și mari care să mă ajute să gătesc mai bine și mai repede.

Investesc în calitate, mai ales, când e vorba de bucătărie

Am preferat mereu să investesc în produse de calitate. Am fost atentă la proprietățile lor și la durata de viață a produselor dintr-o anumită gamă.

Printre criteriile de bază când am ales electrocasnicele se numără:

 • designul,
 • culoarea,
 • brandul,
 • caracteristicile,
 • durata de viață,
 • garanția,
 • țara în care au fost produse,
 • prețul.

Ai nevoie de timp și de răbdare pentru a studia ofertele, dar și de o agendă pentru a nota ce e important. Iată o listă cu primele 5 electrocasnice pe care le-am cumpărat. Primele 5 pe care le-am considerat de maximă necesitate. Cu siguranță, în curând multe alte electrocasnice își vor găsi locul în bucătăria mea.

Expresorul de cafea

nimic nu e mai plăcut decât să te trezești dimineața cu o aromă de cafea care să te întâmpine când pășești în bucătărie. O cafea bună îți va face ziua mai frumoasă. Noi am căutat un expresor care să poată fi programat, să aibă cană tip termos pentru transportul cafelei la birou, potrivit și în mașină, să aibă program de măcinare a cafelei, dar și de auto-curățare.

Aspiratorul de mână

Te va scuti să fii mereu cu aspiratorul mare în priză și să te plimbi cu el peste tot. Mi-am dorit un aspirator mic, să nu ocupe mult spațiu, să fie fără fir, să poată aspira chiar și lichide. Nu îți dai seama cât de util e decât după ce îl ai în casă.

Mașina de spălat vase

Cum eu gătesc destul de mult, avem mereu casa plină de musafiri, și pentru că mi-am dorit să nu îmi mai pierd timpul cu spălatul vaselor, am optat pentru o mașină de spălat vase. E important ca ea să aibă capacitate mare, de până la 12-13 seturi de vase, programe variate și opțiunea de pornire la o anumită oră.

Hota

Mi-am dorit ca bucătăria să aibă și loc de luat masa și să fie spațiu deschis cu holul și livingul pentru a nu mai avea uși. Așa că m-am documentat și am înțeles că am nevoie de o hotă cu capacitate mare de absorbție a aburului, dar mi-am dorit să aibă și un design plăcut, având în vedere că acum poți opta și pentru hote deosebite ca cele de aici. Chiar dacă e important ca ea să-și facă bine treaba pe termen lung, pentru mine a contat mult și aspectul, dar și culoarea, mi-am dorit să nu se simtă miros de mâncare în casă pentru că eu gătesc mult, așa că am analizat cu grijă opțiunile, fără grabă.

Aragazul

Pentru că îmi place extrem de mult să gătesc, aragazul ne-a dat multe bătăi de cap. Partea de plită, mi-am dorit să aibă ochiurile bine poziționate, butoanele să fie ușor de manevrat și să fie ușor de curățat. Partea de cuptor e important să aibă sticla de la ușă groasă și să se curețe ușor, să aibă multe opțiuni de coacere, mai ales gril, curățare pirolitică, clasă de energie A+. După câteva zile de studiat piața, am ajuns la concluzia că acest aragaz mi-ar îndeplini o mare din cerințe.

Alegeți cu grijă, studiați toate ofertele, nu uitați că electrocasnicele reprezintă o investiție pe termen lung! Voi ce electrocasnice aveți în bucătărie? La care dintre ele nu ați putea renunța? Dar ce vă lipsește și e pe lista de cumpărat?

Foto

2 thoughts on “Care sunt primele 5 electrocasnice necesare într-o bucătărie?”

  • Eu am studiat cam cu 6-8 luni inainte sa cumpar ceva, oferte, preturi, caracteristici, dimensiuni, design. Spor la documentat si la aranjat bucataria. Mai am cateva articole, poate te ajuta, si daca ai intrebari, sunt aici!

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.