3 modalități inedite de relaxare după job – ateliere la Round Hill Club

round hill club

Timpul trebuie împărțit cu grijă, astfel încât să ne putem bucura la maxim de toate activitățile pe care vrem să le facem. Deși sunt într-o fugă nebună între casă și job, activități în bucătărie și grădinărit, nu uit că trebuie să mă și bucur de viață. Adică să mă relaxez făcând lucruri care îmi plac sau încercând activități noi, care ar putea deveni noi pasiuni. Mi-aș dori să se organizeze mai multe ateliere pentru adulți, cele pentru copii chiar sunt extrem de variate, aș vrea să învăț să croșetez și să tricotez, dar am nevoie de puțină îndrumare. Între timp, m-am înscris împreună cu prietena mea, la două ateliere pentru copii, care ni s-au părut potrivite nouă. Așa că dacă vreți să vă deconectați, vă recomand să încercați ateliere diverse, energia copiilor o să vă umple sufletul de bucurie, iar activitatea aleasă la atelier sigur vă va ajuta să vă relaxați.

Ce activități am încercat eu în timpul liber pentru relaxare?

  • Atelier de quilling – quillingul este arta răsucirii benzilor  colorate de hârtie, care pot fi modelate în diverse forme, iar lipite împreună pot crea modele decorative. Avem nevoie de benzi colorate, un ac special de quilling sau o scobitoare, o ramă cu diverse posibilități de modelare, lipici. E nevoie de răbdare, îndemânare, imaginație, chef de distracție.

quilling

  • Atelier de creație cu lână – un atelier care părea destul de banal, dar rezultatul a fost chiar spectaculos. Cum eu ador lalelele, acest atelier m-a uns la suflet. Avem nevoie de lână roșie și albă, nuci, apă, săpun și ață, bineînțeles chef de muncă și puțină dexteritate. Ne alegem o nucă, o îmbrăcăm bine în lână, apoi ne jucăm cu spumă de săpun, spălăm săpunul de pe lână și tăiem frumos în X vârful de lână și obținem o lalea frumoasă în două culori.

lalea

  • Atelier felicitare 3D – o felicitare handmade face mai mult decât o mie de cadouri. La acesta voi participa mâine, abia aștept!

12694673_230478333956981_2877207358477716396_o

Aceste ateliere durează cam oră, sunt potrivite pentru toate vârstele și au ca efect garantat, relaxarea și deconectarea. Nu uitați că uneori mai trebuie să facem și lucruri care ne plac, din pasiune, iar joaca alături de cei mici poate fi extrem de haioasă!

Voi la ce activități apelați când vreți să vă relaxați? Ce pasiuni aveți? 

2 thoughts on “3 modalități inedite de relaxare după job – ateliere la Round Hill Club”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.