Bucuria primilor pași ai bebelușului

premergator

Primii pași din viața bebelușului reprezintă un motiv de bucurie și mândrie pentru părinți, este momentul de bază viața copilului. Fiecare copil este unic, așa că el va decide când e pregătit pentru o nouă etapă din viața lui. Pentru a stimula bebelușul să pornească pe propriile picioare, pentru a-l ajuta să înțeleagă că trebuie să treacă la alt nivel, părinții optează pentru un premergător.

Articolele pe care le cumpărăm pentru copilul nostru trebuie să fie în aceeași măsură practice și atrăgătoare pentru cel mic. Optați mereu pentru branduri recunoscute, pentru produse din material de calitate, dar totuși să fie vesele, colorate pentru a fi interesante pentru copil.

Jucăriile și obiectele necesare copilului trebuie achiziționate în funcție de ritmul de creștere al copilului și de nevoile sale și să încercăm să răspundem corespunzător.

Premergătoarele reprezintă o sursă excelentă de distracție pentru copil și are nevoie de el pe la vârsta de 8 luni, când copilul începe deja să meargă în patru labe și are suficient curaj să se ridice în picioare. Cu ajutorul premergătorului, are posibilitatea să exploreze mai bine și mai sigur încăperea în poziție verticală. Acest lucru îl ajută să-și dezvolte mușchii picioarelor, cât și coordonarea lor.

Varietatea de premergătoare este atât de mare încât rămâne la latitudinea părinților și de ce nu a copilului, pentru care model vor opta. Noriel ne vine din nou în ajutor, nu mai trebuie să batem magazinele, putem căuta acasă, în liniște modelul potrivit pentru copil.

Primii pași sunt întotdeauna alături de mama sau tata, iar uneori obiectele din jur sunt folosite pentru sprijin. Premergătorul este modalitatea de a-i oferi siguranța de care are nevoie pentru a se deplasa singur, pornind în explorarea mediului înconjurător.

Există copii care se simt stimulați de premergător, fiind vesel, colorat, având o tăviță pe care sa-și pună frunctul, biscuitele sau jucăria, pornește să descopere camera, apoi casa și curtea. Stimulați-l să se folosească de premergător pentru a se deplasa spre unul dintre părinte, spre jucăria preferată sau spre fructul mult dorit.

Vă recomandăm să achiziționați premergătoare care pot fi ajustate pe nivelul de înălțime, roți care se pot bloca, jucărie pe tăviță cu activități atrăgătoare, tăvița să fie detașabilă, șezutul să fie confortabil, sigur și lavabil, baza să fie amplă și să ofere stabilitate, să se plieze ușor și compact pentru a nu ocupa mult spațiu. Optați pentru un premergător care după 12 luni, să poată fi folosit ca împingător, ajutând copilul să facă primi pași.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.