Plânset de copil de David Jackson recomandare lectură

15

Plânset de copil de David Jackson – o dramă

Plânset de copil de David Jackson te întreabă de la început. Cât valorează viața copilului tău? Coperta este expresivă și te atrage. Simți că va fi vorba despre o dramă. Totuși, vrei să o parcurgi. Să-ți dovedești că ești puternic, un cititor aparte. Dar va fi lectura care te va cutremura.

Mulțumesc Cartepedia pentru frumoasa carte. Pentru mine, a fost o dramă cutremurătoare. M-a pus pe gânduri și deși nu am copil, m-am gândit mult cum aș fi acționat.

Plânset de copil – cel mai negru coșmar al unui părinte

Pentru unii, a face un copil este extrem de simplu. Natura e de partea ta și totul se întâmplă când îți dorești. Pentru alții, miracolul unei sarcini, vine multe sacrificii. Uneori, chiar și căsnicia este pusă în pericol.

Erin și-a dorit enorm de mult un copil. Încercările au fost considerate o plăcere, la început. Apoi a devenit un proces la ore fixe, zile anume, cu un stres enorm. Dar pentru că nu a început niciun moment să spere, miracolul s-a întâmplat. A rămas însărcinată și are o fetiță minunată, Georgia.

Căsnicia distrusă vine cu provocări

A fi mamă la început de drum nu e ușor. Din păcate, și-a neglijat soțul prea mult. A fost prea absorbită de copil și a uitat de soț. Rămâne singură cu un copil și se mută în alt oraș. Totul mergea bine până într-o seară.

Cu greu își amintește ce s-a întâmplat. Mirosul înțepător de chimicale, lipsa copilului din pătuț și o voce care îi șoptește în ureche. Fetița ei a fost răpită. Are doar 6 luni, cum va rezista fără mama ei? Însă vocea din ureche o liniștește. Îți poți recăpata copilul mai repede decât crezi. Trebuie doar să faci un lucru pentru mine.

Ai fi în stare de crimă pentru copilul tău?

Vocea vorbește despre crimă fără nicio emoție. O viață pentru altă viață. Și nu orice viață, ci viața copilului tău. Nu, nu poți refuza, nu poți negocia. Dacă zici nu, copilul va avea de suferit. Încetul cu încetul, fiecare parte din corp va fi vătămat. Până când accepți să faci ce ți se spune. Și accepți pentru că plânsetele copilului tău care suferă îți dau putere.

Nu spune niciodată NU

Tindem să-i judecăm pe alții și alegerile, acțiunile lor. Niciodată nu știm ce se ascunde în spatele lor. Am dori să ajutăm, dar nu putem pentru că nu înțelegem.

Plânset de copil e povestea care te zdruncină din temelii. Te îngrozește, te înfiori la fiecare replică fără emoție. Finalul te va șoca. Așa cum e de fiecare dată.

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

 1. cristina dragomir on

  In niciun caz nu as spune nu unei astfel de intrebari. Nu stiu de ce, dar cred ca orice mama ar face-o. Cu inima franta pentru ca trebuie sa ia alta viata, dar constienta ca prime ei datorie este fata de puiul ei. Mie mi-a placut tare mult romanul Planset de copil..

  • O mama este în stare de orice pentru copilul /copiii sau/săi.
   Eu una sunt deosebit de sensibila la orice plânset de copil, ce sa mai spun mai mult?
   Deși este o carte care zguduie orice om, mi-aș dori sa o citesc.

 2. Deși îmi plac thrillerele dure, acesta pare a fi prea mult pentru mine. O astfel de decizie nu ar trebuie să ia nimeni, iar bolnavii psihic nu ar trebui să aibă atâta putere nici măcar în romane. Am văzut un serial cu subiect asemănător, m-a îngrozit, dar m-a și captivat.

 3. INteresanta cartea, dar fiind un pic mai sensibila defel , nu prea citesc subiecte asa profunde. Dar o voi recomanda prietenei mele! Mersi!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Ayumi Naturals
Îngrijirea tenului sensibil cu noua gamă Ayumi Naturals

Descoperă noua gamă Ayumi Naturals cu lemn de santal și Ylang Ylang BioCart are în portofoliu o mulțime de branduri...

Close