Piesa de teatru – ”Femeia care şi-a pierdut jartierele” – 18 aprilie – Cluj-Napoca

FEMEIA-CARE-SI-A-PIERDUT-JARTIERELE3

Un nou spectacol pe scena din oraș ne scoate din casă și promite să ne ofere o porție bună de râs!

Comedia “Femeia care şi-a pierdut jartierele” este piesa Teatrului de Comedie din capitală, în regia lui Silviu Purcărete. Piesa este jucată de 3 mari actori, George Mihăiţă, în rolul lui Laverdure, un moșier parvenit ; Horaţiu Mălăele în hainele lui Gaspard, servitorul, om simplu venit de la ţară, naiv și relativ loial; Dorina Chiriac ca Fideline (nume „predestinat”), lenjereasa materialistă care speră să se mărite cu un om bogat care o va scoate din sărăcie. Ea își numește toți amanții “Arthur” ca nu cumva să-i încurce.

Regizorul, Silviu Purcărete, a colaborat cu teatrele din Sibiu și Craiova, apoi cu Teatrul de Comedie din București. În anul 1996, Silviu Purcărete era directorul Centrului Dramatic din Limoges din Franța, unde a regizat piesa ”Femeia care și-a pierdut jartierele”. Tot atunci Horațiu Mălăele a fost chemat pentru a juca rolul lui Gaspard, personaj interpretat în limba franceză.

Piesa de teatru prezintă o poveste interesantă, Laverdure, bogat din punct de vedere material, dar sărac spiritual, își dorește o parteneră de viață. Curând, pune ochii pe lenjereasa Fideline, însă servitorul Gaspard, îi deschide ochii la timp!

O piesă de teatru cu actori renumiți pe care v-o recomand cu drag!

Biletele sunt disponibile  la Casa de Cultură a Studenţilor (orar 10-19) și Agenţia Teatrală (orar 11 – 17).

Preţul unui bilet variază în funcţie de categorie:

Categoria I : 80 lei.

Categoria II: 60 lei.

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj – Napoca, joi , 18 aprilie, ora 19!

Vizionare plăcută!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.