Pasticceria Madrione – alegerea perfectă pentru candy bar!

madrione

De fiecare dată când sunt invitată la o nuntă sau la un eveniment, candy barul este primul lucru pe care îl observ. Dacă acum 2 ani când am avut noi nunta, a găsi prăjiturile perfecte pentru candy bar, a fost o adevărată provocare, mai nou toate cofetăriile oferă prăjituri în miniatură pentru nunți, petreceri. De cele mai multe ori, prăjiturile pe care le găsesc sunt lipsite de culoare, gust, calitate, din păcate nu sunt făcute din pasiune.

Și dacă tot vorbim de pasiune, o să vă spun despre Pasticceria Madrione, visul Ionelei Mureșan. Pe Ionela am cunoscut-o la o degustare de fresh yogurt la Fresh Kiss Frozen yogurt, vorbea cu atât de multă pasiune despre patiserie, prăjituri, deserturi încât îți era mai mare dragul să o asculți. Zilele trecute am aflat că a trecut la următorul pas din cariera, dar și pasiunea ei – și-a deschis propriul laborator de cofetărie.

„Ideea unei astfel de afaceri, aceea de a deschide un laborator cu produse de pasticceria, nu era chiar nouă. Găteam și făceam tot feluri de prăjituri, clasice ori… la inspirație, pentru familie ori prieteni. Toți îmi spuneau că sunt grozave, că sunt delicioase, că sunt deosebite și diferite de tot ceea ce știau, și mă îndemnau să merg la Masterchef ori cine știe ce alte concursuri gastronomice. Nu am vrut, nu mi s-a părut a fi o provocare cu adevărat extraordinară… Apoi, anul trecut, în 10 noiembrie, cu ocazia botezului fiicei mele, Cezara Raisa, am încercat să fac totul ca la carte, ca și cum asta ar fi deja afacerea mea. Și a ieșit totul perfect: cheesecake, mousse-uri, mini mousse-uri, tarte, totul. Acesta a fost momentul în care am hotărât să transform pasiunea și talentul meu într-o afacere. Până acum, cred că s-a dovedit o afacere de succes”, declară Ionela. sursa Gornistul

”MADRIONE înseamna pasiune infinită, dragoste pentru armonie și respect pentru viață.”
La Madrione veți găsi  cu totul și cu totul altceva decât ce găsiți în cofetăriile din Cluj. Pentru nunta sau eventul dvs, puteți opta pentru diverse deserturi, de la mousse de ciocolată albă și mango, mousse de ciocolată cu lapte și fructe de pădure, cake pops, madeleine la mini cheesecake cu topping de căpșuni, semifreddo, minieclere și raffaello! Țin să menționez că toate preparatele conțin ingrediente 100% naturale, toppingurile sunt din fructe proaspete, cremele conțin lapte, ouă și ciocolată veritabilă, prăjiturile nu conțin conservanți, coloranți sau pre-mixuri.
Ca să ispitesc, vă las cu câteva poze ale delicioaselor preparate, iar după degustare revin cu un update și recomandări!
11
22
33
44
55
66
7
Desertul ideal pentru o petrecere de vis!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.