De fiecare dată când sunt invitată la o nuntă sau la un eveniment, candy barul este primul lucru pe care îl observ. Dacă acum 2 ani când am avut noi nunta, a găsi prăjiturile perfecte pentru candy bar, a fost o adevărată provocare, mai nou toate cofetăriile oferă prăjituri în miniatură pentru nunți, petreceri. De cele mai multe ori, prăjiturile pe care le găsesc sunt lipsite de culoare, gust, calitate, din păcate nu sunt făcute din pasiune.
Și dacă tot vorbim de pasiune, o să vă spun despre Pasticceria Madrione, visul Ionelei Mureșan. Pe Ionela am cunoscut-o la o degustare de fresh yogurt la Fresh Kiss Frozen yogurt, vorbea cu atât de multă pasiune despre patiserie, prăjituri, deserturi încât îți era mai mare dragul să o asculți. Zilele trecute am aflat că a trecut la următorul pas din cariera, dar și pasiunea ei – și-a deschis propriul laborator de cofetărie.
„Ideea unei astfel de afaceri, aceea de a deschide un laborator cu produse de pasticceria, nu era chiar nouă. Găteam și făceam tot feluri de prăjituri, clasice ori… la inspirație, pentru familie ori prieteni. Toți îmi spuneau că sunt grozave, că sunt delicioase, că sunt deosebite și diferite de tot ceea ce știau, și mă îndemnau să merg la Masterchef ori cine știe ce alte concursuri gastronomice. Nu am vrut, nu mi s-a părut a fi o provocare cu adevărat extraordinară… Apoi, anul trecut, în 10 noiembrie, cu ocazia botezului fiicei mele, Cezara Raisa, am încercat să fac totul ca la carte, ca și cum asta ar fi deja afacerea mea. Și a ieșit totul perfect: cheesecake, mousse-uri, mini mousse-uri, tarte, totul. Acesta a fost momentul în care am hotărât să transform pasiunea și talentul meu într-o afacere. Până acum, cred că s-a dovedit o afacere de succes”, declară Ionela. sursa Gornistul