Momentul nostru unic – Nunta de vis

Momentul nostru unic – Nunta de visNunta este momentul special la care visează fiecare dintre noi și ne imaginăm o zi de poveste. Organizarea nunții a început cu 10 luni înainte. Am știut de la bun început exact ce ne dorim, pe ce nuanțe de culori mergem, ce flori ni se potrivesc având în vedere semnificația lor. Tmp de 10 luni am căutat pe internet idei de aranjamente și decorațiuni, idei inedite pentru nunți, și apoi am trecut la partea grea, căutarea colaboratorilor ideali.

Momentul nostru unic – Nunta de visRochia de mireasă am găsit-o la magazinul Lookxury, doamna mi-a fost de un mare ajutor, m-a sfătuit și s-a conformat ideilor mele, fără să mă critice și fără să încerce să-și impună stilul, așa cum se întâmplă în alte magazine. În luna februarie, eram cu rochia în dulap și un stres în minus. Am ales un voal până la jumătatea spatelui cu broderie dantelată pe margini, și cred că am fost printre puținele mirese care am rezistat cu voalul până la sfârșitul nunții. Cu bijuteriile am crezut că va fi mai complicat, dar la prima vizită în magazinul Swarovski din Polus Cluj-Napoca și cu ajutorul asistentelor am ales foarte repede un set foarte drăguț, finuț și elegant, și butonii pentru soțul meu. Asistentele sunt mereu drăguțe, cu zâmbetul pe buze, bine pregătite pot să-ți dea informații variate despre produse și te sfătuiesc ce să alegi. De coafură s-a ocupat Sabin Potinteu de la Salonul Diadema, hair-stylistul meu de ani buni și prieten apropiat, acel om care a știut să-mi dea argumente pentru coafura aleasă. Am vrut bucle și voal spaniol, mi s-a explicat că părul meu fiind prea lung și voalul foarte greu, buclele nu vor rezista prea mult, și atunci am optat pentru un coc spaniol și un voal mai scurt. Coafura a rezistat și a arătat impecabil 3 zile. Pentru machiaj, am găsit două persoane talentate și pasionate, dacă aveți nevoie de numerele lor de contact, vi le dau cu plăcere.

Pentru realizarea fotografiilor, l-am ales pe Tomi, prietenul nostru, un om de artă, un profesionist în ceea ce face. Ne-am lăsat pe mâna lui și nu regretăm. Deși am avut doar 3 ore pentru ședința foto, am bătut tot centrul Clujului, și la fiecare colț de stradă sau vitrină, pietonală sau terasă, ne veneau idei noi. Abia aștept să văd rezultatul.

Partea cu florile a fost cea mai frumoasă și interesantă. Mi-am dorit ca în buchetul de mireasă să am lalele mov. Helga a dat dovadă de înțelegere, interes, răbdare, acordând fiecărui detaliu aceeași atenție ca și noi. După ce am ales florile, au urmat întâlniri, telefoane, mail-uri, de fiecare dată când aveam o idee nouă sau aveam ceva de întrebat. A fost mereu atentă la tot ceea ce îi spuneam și, prin urmare, totul a ieșit impecabil. De la buchetul de mireasă, la buchetul nașei (Helga a primit înainte de nuntă cu 2,3 zile o poză cu rochia nașei și a găsit flori de exact aceeași culoare); până la butoniere, de la lumânările de la biserică (care au fost superbe) până la aranjamentele florale de la intrarea în sală, aranajamentele de pe mese și cele de la prezidiu, totul a fost mai frumos decât m-am așteptat. Pentru prezidiu, am ales hortensii mov, amaranthus, yoko, black tie, pentru mese invitațiilor hortensii mov și roz, eustoma dublă mov și amaranthus. Buchetul meu de mireasă a fost realizat din 45 de lalele mov superbe, purple pince, iar buchetul pentru nașă din trandafiri coral. La intrarea în sală, invitații au fost întâmpinați de două globuri realizați pe suport de burete rotund cu yoko, crizantamele verzi și crizanteme mov.

Pentru decorațiuni și candy-bar, am colaborat cu Bianca Luca și cu Emma. Bianca ne-a ajutat să avem invitațiile la care am visat, dar nimeni nu era dispus să le facă, și ne-a pus la dispoziție rama pentru prezidiu, sfeșnice elegante cu 5 brațe, benzi de brocard în stil baroc, bombonierele și sticlăria variată pentru candy bar și fructe și masa de amintiri, și hârtii cerate în stil baroc pe mov pentru lumânări, 2 suporți înalți din fier forjat la intrare și stativ intrare din fier forjat cu organizarea invitațiilor la mese, numărul de masă sub formă de norișor mov cu imprimeuri baroc argintii.

Candy-barul a fost atracția nunții. De la Emma am ales cupcakes colorate de la roz la mov, albastru, verde, bomboane raffaello și tiramisu, mini carrot cake și mini cheese cake. În boluri de sticlă, am pus haribo de toate felurile, marshmallows colorate, alune în ciocolată, caramele și acadele.

Momentul nostru unic – Nunta de visTortul l-am comandat de la Dulce de Arta Culinară, excelent de ciocolată cu vișine (deși ei nu aveau această opțiune, au fost dispuși să facă ce combinație dorim), iar decoratoarea a realizat exact modelul dorit de noi. Tot de la Arta Dulce am comandat și broscuțele mov care au încântat pe toată lumea și au fost așezate tot pe candy bar și și oferite cadou la sfârșitul evenimentului.

Dintre barmanii recomandați, l-am ales pe Toni, care a fost barman pe vas de croazieră și am avut mare încredere în el. Am stabilit împreună o listă de cocktailuri, cu sau fără alcool, și anume, cu Alcool: Campari Orange, Gin Tonic, Cuba Libre, Mojito, Long Island Ice Tea, Tequilla Sunrise, Vodca Orange/Apple, Whisky Cola, shooturi, și fără alcool: Strawberry Kiss și Green Apple.

Au fost oameni la nuntă care au apreciat și remarcat fiecare detaliu pentru care noi ne-am dat interesul și detalii pe care noi le-am analizat luni la rând.

Au fost oameni care ne-au spus cuvinte frumoase, ne-au dat sfaturi și ne-au îmbrățișat cu drag urându-ne tot ce e mai bun și mai frumos pe acest drum nou pe care am pornit.

Au fost oameni care după nuntă ne-au sunat să ne felicite pentru buna organizare a nunții.

Pentru noi a fost cel mai frumos moment și știm că am făcut tot ce ne-a stat în putință ca totul să fie impecabil!

În ziua nunții, nu uitați să savurați din plin fiecare clipă, timpul trece mult prea repede!

P.S. O să vă arăt mai multe poze în momentul în care le voi primi.

4 thoughts on “Momentul nostru unic – Nunta de vis”

  1. a fost foarte fain la nunta :))
    apropo de flori, eu am aflat cat costa de fapt florile si care e diferenta de plata daca le cumperi direct de la un depozit si le aranjezi tu….ah, nu vrei sa stii 🙁 eu am luat lalelele pentru nunta cu 50 de bani cand in piata erau 5 lei si la firmele de aranjamente 7-8…

    Reply
  2. Mă bucur că v-aţi simţit bine la nunta noastră.
    Întotdeauna pentru miri există preţuri speciale, adică duble sau triple, dar eu am fost foarte mulţumită de Helga, mai ales că eu vroiam lalele mov în august, şi ea a fost singura care m-a asigurat că totul va fi aşa cum îmi doresc, şi totul a ieşit impecabil.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.