Menajera e cu ochii pe tine de Freida McFadden recomandare lectură

Menajera e cu ochii pe tine este cartea pe care am așteptat-o cu nerăbdare de la Freida McFadden. Citisem deja cărțile scrise de ea, și mi-au plăcut toate tare mult. V-am povestit despre ele aici și vă spuneam că au fost cărți citite în câteva ore. Povestea fiecărei cărți est atât de captivantă încât nu poți lăsa cartea din mână.

Mă bucur că datorită unor astfel de cărți, am reușit să mă țin de provocarea mea de a citi zilnic, minim 50 de pagini. În cazul cărților scrise de această autoare, am citit și câte 300 de pagini pe zi.

Menajera e cu ochii pe tine, ea știe toate secretele

Millie a fost menajeră, bine, poate puțin mai mult decât o simplă menajeră. Ea și-a dorit să ajungă asistentă socială și a reușit. Un alt vis al ei era să aibă o familie și o are alături de Enzo. La momentul potrivit, au găsit o casă disponibilă, într-un cartier bun, unde și școlile de stat sunt bune. Cei doi copii, Ada și Nico, trebuie să învețe într-o școală bună.

Zi de zi, Millie nu încetează să se întrebe de ce casa a fost de vânzare la un preț atât de bun. Pare ireal, chiar dacă pentru ei, să o plătească va fi o provocare. Își alungă totuși gândurile negre, atunci când vecina lor, Suzette le vine în ajutor. În timp ce se prezintă, Suzette îi spune lui Enzo că îl poate ajuta să aibă mai mulți clienți pentru firma lui de peisagistică și grădinărit. Totul pare mult prea frumos pentru a fi adevărat. Sigur e ceva la mijloc.

Menajera veghează, acesta este rolul ei

Suzette are o menajeră rigidă, nu prea sociabilă, care ajunge să facă menaj și casa lui Millie. Deși i se pare ciudat ca cineva să îi facă menajul, nici cu finanțele nu stau prea bine, totuși acceptă ajutorul. Millie oricum rămâne mereu să o supravegheze pe menajera nouă. Vechile obiceiuri mor greu.

Iubește noua casă, se bucură de toate avantajele de a sta la casă. Totuși de multe ori simte că e supravegheată. Enzo se poartă tot mai ciudat, chiar lipsește într-o noapte de acasă. Stă prea mult în curtea vecinilor invocând mereu scuze pentru o treabă ce pare să nu se mai sfârșească. Suzette pare tot mai apropiată de Enzo, iar Millie nu înțelege de ce Jonathan nu reacționează, de ce nu e gelos.

Tot mai multe lucruri ciudate și apoi crima

Instinctul nu o trădează pe Millie. Simte că ceva este în neregulă cu soțul ei și vecina prea apropiată de el. Nico, dintr-un copil social devine retras, extrem de furios și agresiv. Pe Ada o surprinde cu lacrimi în ochi de multe ori. Chiar și starea de sănătate o avertizează că e prea mult pentru ea.

Iar când crima are loc, nu poate decât să simtă deznădejde. Lucrurile par clare pentru poliție, însă pentru ea nu are logică cine este criminalul. Și are dreptate, criminalul este altcineva. Dar oare ce poți face când afli adevărul, dar nu te avantajează?

Menajera e cu ochii pe tine e cartea care îți va răspunde la întrebarea de final. Îți recomand seria de cărți, Menajera, Secretul menajerei și Menajera e cu ochii pe tine.

Sunt curioasă câți dintre cititorii acestui blog de lifestyle, au citit aceste recomandări de cărți.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.