Mai mult confort pentru zilele delicate

M-am bucurat de fiecare evoluție și noutate adusă de tehnologie. Am fost întotdeauna persoana dornică să încerce lucruri noi. Când e vorba de confort, consider că merită orice încercare și orice investiție.

Menstruația a fost mereu văzută ca perioada în care te ferești de orice activitate și aștepți să treacă. Ai senzația că timpul trece degeaba, că unele activități trebuie puse pe pauză în acele zile. Și totuși lumea a evoluat, și azi Chilotis reușește să ne aducă mai mult confort în zilele delicate. Îmi aduc aminte în copilărie, cât de dificile erau acele zile. Nu pentru ceea ce înseamnă, ci pentru că nu existau produse de igienă pentru perioada menstruală. Dacă atunci ne bucuram de siguranța oferită de absorbante, acum obținem mai mult confort și mai multă siguranță cu renumiții chiloți menstruali. Nu pot să spun decât că mă bucur nespus că cineva s-a gândit și la noi, femeile.

Zilele delicate devin zile bune

Întotdeauna în zilele de menstruație, ne gândim mai atent la ce ținute vom purta. Evităm hainele strâmte sau de culoare deschise. Și așteptăm să treacă acele zile delicate pentru a purta din nou, piesele vestimentare preferate în culori deschise.

Descoperă beneficiile chiloților menstruali Chilotis:

Înainte de a expune o părere despre ceva ce nu ai folosit, e bine să te informezi înainte. Avantajele te vor surprinde și te vor face să-ți schimbi părerea.

** mai mult confort și discreție – exact ce avem nevoie în acele zile delicate. Nu mai există riscul de iritații, scurgeri, se comportă și arată ca o lenjerie normală. Te asigură că îți poți desfășura toate activitățile ca într-o zi normală. Adio pete și scurgeri, adio stres și frica de a nu face mișcări greșite care să ducă la dezlipirea sau mișcarea absorbatului.

** produse realizate din materiale premium – trebuie să fim atente la tot ce intră în contact direct cu pielea noastră. De la creme până la lenjerie, și cu atât mai mult produsele pentru igienă în zilele delicate. Trebuie să știm că acești chiloți menstruali sunt confecționați din materiale premium, care previn iritațiile și uscăciunea vaginului. În plus, sunt prevăzuți cu o inserție super absorbantă!

** sunt reutilizabili, contribui astfel și la diminuarea cantității de deșeuri – chiloții menstruali pot fi reutilizați până la 2 ani. Aceasta înseamnă că scapi de stresul de a cumpăra lună de lună produsele necesare în acea perioadă. Nu riști să rămâi fără produsul preferat și potrivit, producătorii mereu scot de pe piață unele produse. Și în plus, se generează lunar o cantitate mare de deșeuri, care din păcate nu sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Consider că dacă putem, prin acțiunile noastre, să reducem cantitatea de deșeuri să o facem, să ne aducem contribuția cum putem pentru a proteja natura.

** starea ta de bine, zi de zi – trebuie să recunoaștem că zilele delicate înseamnă un stres și ne ia din bună dispoziția de zi cu zi. Așa că varianta de chiloți menstruali poate fi o adevărată soluție salvatoare pentru ca tu să te simți minunat în fiecare zi și să uiți de stresul menstruației.

chiloți menstruali Chilotis

Totul pentru mai mult confort

și o stare de bine

Din păcate, pentru unele femei, menstruația înseamnă dureri și disconfort. Cu produsele oferite de Chilotis, chiloți menstruali, cupe menstruale, poți avea mai mult confort, te poți simți mult mai în siguranță. Datorită acestor produse, scapi de grija petelor, scurgerilor.

Viața este frumoasă și fiecare zi trebuie trăită la intensitate maximă. Nu putem lăsa ca menstruația să ne încetinească ritmul. Ai dreptul să fii reticentă, prin urmare te invităm să încerci produsele Chilotis și să te convingi singură de beneficiile acestora. Ne vei fi recunoscătoare că ți le-am prezentat!

Aș vrea să vă întreb dacă voi folosiți chiloți menstruali și dacă cunoașteți produsele Chilotis? Încerc pe acest blog de lifestyle să vă aduc numai informații utile și să vă prezint produse deosebite!

9 thoughts on “Mai mult confort pentru zilele delicate”

 1. Nici nu știam ca exista asa ceva!! Foarte tare, încă nu știu dacă as încerca asa ceva, trebuie sa ma obișnuiesc întâi cu ideea de chiloți menstruali.

  Reply
 2. Am auzit despre chilotii menstruali dar nu i-am incercat. Insa am vazut ca cei de la Chilotis au si alte produse interesante: plasturii impotriva durerii menstruale de exemplu.

  Reply
 3. Confortul, sănătatea și siguranța sunt deosebit de importante în perioadele delicate ale noastre. Cred că chiloții menstruali sunt cea mai bună soluție pentru a oferi toate acestea femeilor.

  Reply
 4. Am si eu 2 perechi de chiloti menstruali Chilotis si eram demult curioasa de ei. Ma bucur ca ne ajuta intr-un mod comod in acele zile sensibile, chiar sunt bineveniti!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.