Eveniment ”Balance” Creative Community Cluj ediția II

A fi creator de conținut este o împlinire pentru mine. Faptul că am reușit împreună cu Mihaela să facem o comunitate în Cluj, este o bucurie de nedescris. A face parte dintr-o comunitate aduce multe beneficii.

Creative Community Cluj este comunitatea creatorilor de conținut din Cluj. Aceștia pot fi din domenii diferite, dar au în comun pasiunea pentru content de calitate. Ne-am dorit prin aceste evenimente să contribuim la educarea și dezvoltarea comunității, dar și să creăm legături între creatori de conținut și branduri. Interacțiunea poate fi destul de dificilă și ne-am dorit să aducem răspunsuri din ambele părți.

Cum se desfășoară un eveniment

Creative Community Cluj?

Evenimentul durează aproape întreaga zi și reunește 30 de creatori de conținut. Dimineața, ne luăm cafeaua împreună și savurăm o gustare, iar apoi încep prezentările. Cunoscându-ne mai bine, știm cum ne putem susține reciproc. Apoi avem speakeri invitați din diverse domenii care prin discursurile lor încearcă să ne răspundă la întrebări.

Ediția aceasta am avut-o invitată pe Oana Ometea, fost editor web, lector în prezent. Ne-a vorbit atât de frumos despre viața și menirea unui editor, unui jurnalist. Gândul cu care eu am rămas a fost că noi, creatorii de conținut, trebuie să spunem o poveste. Și această poveste trebuie să fie personalizată, corectă, sinceră.

Al doilea speaker a fost Iulia Diana Pop, psiholog și psihoterapeut. Ea ne-a pus pe gânduri cu o întrebare simplă. De ce avem nevoie cel mai mult în viața noastră pentru a ne simți în echilibru. Probabil ne simțim de multe ori copleșiți, asta pentru că suntem dezichilibrați. Avem nevoie de mintea limpede pentru a aduce echilibrul în viața noastră.

Prezentări de branduri

Brandurile cu care colaborăm își doresc să ia parte la eveniment. Ei au posibilitatea de a-și prezenta afacerea, dar și de a răspunde la întrebările adresate. Este frumos să cunoști persoana și povestea din spatele unui brand. Ediția aceasta i-am avut alături pe cei de la DentComplet (clinică stomatologică) și S.H.V.R.S. (exfoliant de corp hand made).

Workshop pentru un brand partener

Partea cea mai frumoasă și mai distractivă este realizarea de content pentru un brand partener. Și de data aceasta, i-am avut alături pe cei de la Gerovital Farmec. Fetele s-au împărțit pe echipe și au creat content pentru produsele Gerovital, gama Gerovital H3 Hyaluron C.

Creative Community Cluj

Îmi place de fiecare dată să le văd lucrând împreună. Mă surprind prin creativitatea lor, iar rezultatele sunt cu adevărat surprinzătoare. A fi creator de conținut pare simplu, însă când trebuie să lucrezi în echipă, de multe ori cu persoane pe care nu le cunoști, poate fi o adevărată provocare. De multe ori, contentul se realizează contra cronometru și trebuie să se folosească de ceea ce au în locație. Anul acesta, evenimentul a fost la Prime Office Regus, birouri private, săli de meeting, coworking, sedii sociale. S-au folosit de fiecare obiect de decor și colț ca să realizeze un content deosebit.

Pauza de masă pentru energie

Între discursurile invitaților, avem o pauză de masă pentru energie, dar și socializare. Anul acesta, Grande Pizza ne-a oferit variate sortimente de pizza, platouri cu aperitive și desert!

Decor de poveste, realizat cu mare pasiune și atenție la detalii

Young Crafts And More a avut grijă ca spațiul să capete un aer magic. Decorul oferit de ei a fost locul principal de atracție pentru poze. Alina împreună cu soțul ei fac niște decorațiuni absolut minunate, unice.

Dacă vă doriți niște decorațiuni deosebite, realizate cu multă pasiune, le puteți comanda de aici.

Creative Community Cluj

Final de eveniment cu poze, concluzii și goodie bag-uri de la parteneri

Oricât de mult ne dorim să stăm împreună și nu ne mai săturăm să povestim, evenimentul are și un final. Ne place să facem un scurt rezumat al zilei, primim cu drag feedback-ul de lacomunitate. Finalul înseamnă mereu multe poze de grup, dar și pe grupuri mai mici. Partenerii oferă pachete cu produse spre marea bucurie a fetelor.

Mulțumiri partenerilor!

Parte video asigurată de Inedit Visuals. Video VR Educational Solutionssite.

Multă bucurie la final de eveniment

Organizarea unui astfel de eveniment implică multe resurse și energie. Am muncit cot la cot cu Mihaela. Deși părea că ieșim la cafea, aveam mereu lucruri de pus la punct. A ieșit perfect, a fost exact cum ne-am dorit și imaginat. Munca depusă a fost răsplătită. Ne puteți urmări pe contul de Instagram, apreciem din suflet orice susținere.

Creative Community Cluj

Munca nu se termină niciodată, așa că deja organizăm următoarele noastre evenimente.

În orașul tău, se organizează astfel de evenimente? Dacă ești creator de conținut, ți-ar plăcea să participi la evenimente dedicate ție? Urmărește în continuare postările de pe contul de Instagram și de pe acest blog de lifestyle și află despre calendarul evenimentelor.

8 thoughts on “Eveniment ”Balance” Creative Community Cluj ediția II”

 1. Ce eveniment frumos! Mereu faceți reuniuni așa faine, numai bune pentru a purta discuții inspiraționale! Mai aveam și noi astfel de evenimente. Recent nu am mai ajuns la câteva de care am auzit, dar sper pe viitor. ^_^

  Reply
 2. A fost o intalnire la nivel mare. Ne-am intalnit si noi … fetele din zona noastra, dar am fost in jur de 10 fete. Este o adevarata munca si o bucurie pe masura sa vezi atatea impliniri.

  Reply
 3. Felicitări! 🤗
  Sunt sigura ca a fost un eveniment special atât pentru participanți dar și pentru parteneri. Partea de workshop mi se pare genială. Sunteți o inspirație 👏

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.