LR Health and Beauty pentru un stil de viață sănătos și propunere de colaborare

LR Health and Beauty – produse pentru un stil de viață sănătos

Un stil de viață sănătos înseamnă atenție la tot ce e în jur. Vorbim despre alimentație și odihnă, cosmetice și suplimente. Niciodată nu e suficient. Suntem datori să încercăm să găsim cele mai bune variante. Puțină lume pune accent pe cosmetice naturale. Și e mare păcat. Trebuie să alegem cosmeticele și suplimentele uitându-ne cu grijă la ingrediente.

Eu optez pentru dermato-cosmetice, dar și pentru produse cu Aloe Vera. Am fost încântată când Claudia mi-a prezentat produsele de la LR Health and Beauty. Am fost deschisă unei prezentări cu produse noi pe piață. Știți că mie îmi place să încerc produse noi. Și mai știți că doar așa îți poți găsi produsul potrivit.

LR Health and Beauty

Scurtă prezentare LR Health and Beauty

Compania a fost înființată în anul 1985 în Ahlen din Westfalia. După câțiva ani, a ajuns în Austria și Olanda. Acum se laudă cu sedii noi în mai multe țări din Europa. Compania LR se află printre companiile de vânzări directe de top din Europa. Au peste 1000 de angajați și mii de parteneri de vânzări independenți.

LR Health and Beauty

LR Health and Beauty ne pune la dispoziție o serie de soluții clare pe partea de sănătate și frumusețe. Când vine vorba de frumusețe, aceștia ne oferă produse de cosmetică decorativă cu o textură delicată, fără parabeni sau uleiuri minerale.

Solutia AloeVia ne oferă cosmetice pe bază de AloeVera. Programul anti-îmbătrânire Zeitgard vine cu soluția completă pentru o frumusețe fără vârstă. Dar și o soluție care are la bază nanotehnologia cu argint Microsilver Plus. Ea este dedicată unei îngrijiri speciale și complete.

LR are o colaborare cu staruri internaționale care își dezvoltă propria gamă de  parfumuri alături de ei. Aceste staruri sunt Guido Maria Kretschmer, Cristina Ferreira, Bruce Willis, Emma Heming-WillisKarolina Kurkova.

Când vorbim de sănătate la LR, vorbim de LIFETAKT. Acest concept combină suplimente alimentare de cea mai bună calitate pentru a crea soluţii fundamentate ştiinţific şi adaptate în funcţie de nevoile tale individuale din fiecare etapă a vieţii.

Ce am încercat eu?

Eu am participat la o scurtă prezentare de produse și a aparatului Zeitgard . Fiind machiată, prezentarea s-a făcut pe mâna dreaptă. Am simțit pe pielea mea acțiunea lui, iar la final am putut să observ diferența între mâini. Pielea de pe mâna dreapta era mai fină, mai hidratată și mai puțin ridată. Mi-am imaginat ce minuni ar putea face pentru tenul meu acest aparat!

LR Health and Beauty

Dacă doriți să încercați, Claudia vă stă la dispoziție. Fire veselă și mândră de compania pe care o reprezintă, este dornică să vă ajute să descoperiți aceste produse! După prezentarea aparatului și a produselor, veți dori să le luați acasă!

Spune-le și prietenilor tăi despre LR Health and Beauty

Prima dată trebuie să iei legătura cu Claudia. Ea îți va arăta care sunt opțiunile tale. Îți va arăta care sunt primii pași astfel încât să-ți fie foarte ușor să te integrezi în echipa pe care o dezvoltă. După primul contact cu LR si primii pași făcuti alături de Claudia, vei putea să le povestești și prietenilor tăi despre produse, dar și despre oportunitatea de afacere. Vei face parte dintr-o echipă tânără și dinamică.

Atunci când descoperim produse noi, trebuie să spunem tuturor despre ele. Toți ne dorim un stil de viață sănătos. Facem tot ce ne stă în putință. Eu vă recomand să acordați o atenție mai mare cosmeticelor. Ele intră în contact direct cu pielea noastră. Pentru a ne păstra tineri și sănătoși, trebuie să alegem cu grijă.

Te-ar tenta o prezentare de produse LR Health and Beauty? Ești dispus(ă) să te relaxezi pentru 30 de minute ca să te răsfățăm? Îmi poți trimite un mesaj privat sau o poți contacta pe Claudia pe pagina de Facebook.

26 thoughts on “LR Health and Beauty pentru un stil de viață sănătos și propunere de colaborare”

 1. Articolul este pe gustul meu, pentru că îmi plac produsele pe bază de aloe, produsele cu ingrediente naturale. Îmi place de asemeni să am grijă de tenul, corpul meu. Interesantă și tehnologia inovatoare a aparatului.
  Bine de reținut, mulțumim pentru informații!

  Reply
 2. Par foarte interesante produsele… nu am mai auzit de ele pana acum dar daca au alor vera in compozitie sunt tare bune…asta e clar! Foarte interesant si aparatul acela! 🙂

  Reply
 3. despre compania asta e prima data cand aud, dar stiu ce poate face Aloe Vera atat pe partea de infrmusetare, cat si la nive intern, caci exista suplimente si medicamente pe baza de extract de aloe. Sigur ar fi interesat de testat.

  Reply
 4. Imi place foarte mult articolul tau, m-ai facut sa imi doresc sa incerc si eu aceste produse. Sa ne mai tii la curent cu ele.

  Reply
 5. Pare un aparat foarte bun, iar produsele cu aloe sunt renumite pentru efectele benefice, multumesc pentru recomandare

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Călărie în Cluj
Descoperă Călărie în Cluj la ferma de cai Szilaj

Călărie în Cluj la ferma de cai Szilaj Oamenii trebui să petreacă timp în aer liber și cu animale. Pare...

Close