Little black dress – must have!

rochie neagra

O lungă perioadă de timp când auzeam Little black dress mă ducea cu gândul  la liceu și parfumul renumit de la Avon. Cu timpul, am aflat că este vorba de cu totul și totul altceva. Little black dress este un must have în garderoba unei femei.

Ar fi bine să învățăm să ne controlăm obsesia de a cumpăra multe haine fără a ne gândi dacă avem cu ce să le asortăm, dacă le vom purta vreodată, dacă se potrivește evenimentului la care dorim să participăm. Poate e mai bine să ne facem o listă cu piese vestimentare pe care orice femeie trebuie să le aibă în dressing. O piesă de rezistență a garderobei noastre o reprezintă această rochie neagră.

Coco Chanel a introdus pe piață această piesă vestimentară în anul 1962, iar de atunci ea reprezintă răspunsul multor femei la întrebarea ”oare ce să port la evenimentul din această seară?”

Cu toate mofturile modei, rochia neagră rămâne mereu la modă, va fi mereu sexy, și o vei putea purta  cu aproape orice ocazie. Este o rochie șic care nu trebuie să ne lipsească din garderobă, alături de accesoriile potrivite poți să ai o ținută de seară, mai elegantă, o ținută casual, în funcție de eveniment. Deși culoarea neagră a veșmintelor se spune că e mai mult pentru doliu, pe mine negru mă duce cu gândul la elegant, stilat, chic.

Eu am în dressing mai multe rochii de culoare neagră, dar preferata mea este rochia neagră de la Zara, am luat-o prin 2011 și a costat  200 lei. Am purtat-o la mai câteva evenimente și am avut grijă să port bijuterii în culori vii, chiar și perle, iar accentul de culoare l-am păstrat pentru pantofi și poșetă, dar și pentru machiaj.

Aveți mai jos un ghid cum să vă alegeți rochia neagră în funcție de forma corpului.

little black dress

Am găsit câteva modele de little black dress și tare mă tentează să le comand! Little black dress o prefer fără mâneci, puțin deasupra genunchilor și o port mereu cu pantofi cu toc înalt.

little black dress4

little black dress 1

little black dress 2

Prefer rochiile elegante și clasice care nu se demodează niciodată în detrimentul rochiilor în culori nepotrivite, modele extravagante!

5 thoughts on “Little black dress – must have!”

  1. Si eu o ador pe Coco si i-am ascultat sfatul: mi-am luat o rochie neagra, putin extravaganta cei drept, dar imi place la nebunie si intentionez sa-mi iau si altele. Pana acum nu mi-am format un stil anume dar intentionez sa o fac.
    Iti recomand sa citesti cartea:Absolut stralucitoare! de Cinzia Felicetti. E despre stil si despre piese vestimentare care nu se demodeaza niciodata. O sa-ti placa!

    Reply
  2. Roxana – nu am gsit rochia pe un site unde se comercializeaza, dar poti incerca sa comanzi online de pe romwe.com.
    Mihaela – Încă nu am citit cartea despre viața lui Coco Chanel, dar e pe listă, și acum pun și cealaltă carte, mulțumesc pentru recomandare. Cu orochie neagră elegantă nu dai niciodată greș, în plus poți purta accesorii de culori diferite.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.