Review produse îngrijire ten Gerovital H3 Evolution

poză(10)

Îngrijirea tenului este o activitate obligatorie dimineața și seara, indiferent de sezon, indiferent de vârstă. Demachierea dimineața și seara, folosirea cremelor de față, ochi, buze, speciale tenului ne vor ajuta să ne păstrăm tenul sănătos, frumos și curat cât mai mult timp, ridurile se vor instala cu întârziere, iar voi veți fi invidiate pentru tenul minunat.

Eu sunt mare fan produse Farmec pentru că nu mi-au înselat niciodată așteptările, an de an și-au îmbunătățit calitatea produselor, a ambalajelor, iar prețul este rezonabil. Eu mă demachiez zilnic cu emulsie demachiantă revistalizantă , dar am primit recent produse din gama  Gerovital H3 Evolution. Curioasă cum sunt din fire am început să folosesc laptele demachiant tonifiant. M-a impresionat ambalajul la prima vedere, îmi place mult că poți observa cu ușurință cât produs mai este în sticluță și noua pompă strânge tot produsul fără a face risipă, curăță delicat, are un miros plăcut foarte puțin sesizabil. După ce mă demachiez cu el, îmi simt pielea foarte curată și fină. Apoi am folosit crema lift hidratantă de zi FP 15  și din când în când serul perfect anti-age.

Despre laptele demachiant pot să vă spun că a fost dezvoltat ca un ca un produs 2 în 1, efectul demachiant fiind completat de efectul tonifiant energizant datorat GP4G-ului, sursa de energie pură. Superoxid Dismutaza întârzie semnele îmbâtrânirii pielii: formarea ridurilor, deshidratarea, apariţia petelor pigmentare şi pierderea elasticităţii.Uleiul de măsline are puternice efecte hidratante, regenerante şi antioxidante. Produsul este ambalat în flacon cu sistem airless. Acest sistem are ca principală diferență faptul că nu există nici un tub de imersie, ci o diafragmă care se ridică la evacuarea produsului, prin acționarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea conținutului aproape 100%, dozarea produsului este constantă, riscul de contaminare a produsului este scăzut. La prima utilizare sunt necesare cca.15-20 de acționări pentru amorsarea pompiței. Adresabilitate: femei 30+ , ten uscat, deshidratat.

lapte demachiant

Crema lift hidratantă de zi FP 15 este o cremă hidratantă de zi, cu un puternic efect lift, care vă oferă protecţie UV pe durata întregii zile. Previne acţiunea distructivă a radiaţiilor UV şi a factorilor de mediu prin acţiunea sinergică a Superoxid Dismutazei – enzimă antiîmbătrânire -, Boswellia Serrata şi a filtrelor UV . Corectează imperfecţiunile pielii, diminuează şi şterge liniile fine şi ridurile prin tripleta de ingredienţi inovativi Sepilift, Lipomoist şi lipozomi cu Acid Hialuronic.  Adresabilitate: femei 30+ , ten uscat, deshidratat.

ser perfect anti-age

Serul perfect anti-age este un produs forte, cu efecte anti-age marcante, special dezvoltat pentru tratarea tenurilor mature. Efectele anti-age imediate: diminuarea ridurilor într-un timp scurt, prin acţiunea extractului Gatuline Expression şi a lipozomilor cu Acid Hialuronic. Efectele anti-age de durată: Sistemul anti-age original – Superoxid Dismutaza, Trylagen, GP4G – iniţiază modificări structurale ale fibrelor de colagen, asigură suportul energetic necesar şi protecţie antioxidantă. Produsul este ambalat în flacon cu sistem airless. Acest produs se adresează persoanelor cu vârsta 45+.  Adresabilitate: femei 45+ , toate tipurile de ten.

Folosesc cu încredere produsele de la Farmec pentru că nu am avut niciodată reacții adverse, nici efecte secundare, și contează mult atunci când vorbim de produse care intră în contact cu pielea noastră zi de zi.

Voi ce produse folosiți pentru îngrijirea tenului? Care sunt produsele voastre preferate de la Farmec?

1 thought on “Review produse îngrijire ten Gerovital H3 Evolution”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.