Lie to me – serial crima, drama, mister

0

lie_to_meDupa ce s-au terminat toate sezoanele din “Dexter”, a trebuit sa imi gasesc alt serial care sa il inlocuiasca. Acum sunt pasionata de “Lie to me”.

Nu as putea sa va spun de ce imi place atat de mult, pot doar sa afirm ca m-a fascinat! Despre ce este vorba ? Doctorul Cal Lightman preda un curs de body-language (limbajul trupului) si castiga o avere din asta. El este angajat adesea de diferite autoritati pentru a face diverse investigatii, reusind sa faca mai mult decat politia.

Doctorul Cal Lightman si asistentii sai analizeaza fiecare expresie a fetei, mai corect spus, microexpresie a fetei unei persoane, reusind astfel sa isi dea seama daca acea persoana minte, sau ce fel de sentimente ascunde, dar ele vor fi tradate de diferite expresii ale fetei si oricare alta parte a corpului, de cuvinte, sau chiar de voce.

Eu am inceput sa fiu mai atenta la cei din jurul meu, la gesturile lor si la expresia fetei, incerc sa imi dau seama ce fel de sentimentete ascunde acea persoana de mine.

Imi place mult si tagline-ul “The Truth is Written All Over Our Faces”.

Iti doresc vizionare placuta si multa rabdare in identificarea microexpresiilor pe chipul celor din jur!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng recomandare carte

Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng - un stil diferit de poveste Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng mi-am dorit-o...

Close