Lie to me – serial crima, drama, mister

lie_to_meDupa ce s-au terminat toate sezoanele din “Dexter”, a trebuit sa imi gasesc alt serial care sa il inlocuiasca. Acum sunt pasionata de “Lie to me”.

Nu as putea sa va spun de ce imi place atat de mult, pot doar sa afirm ca m-a fascinat! Despre ce este vorba ? Doctorul Cal Lightman preda un curs de body-language (limbajul trupului) si castiga o avere din asta. El este angajat adesea de diferite autoritati pentru a face diverse investigatii, reusind sa faca mai mult decat politia.

Doctorul Cal Lightman si asistentii sai analizeaza fiecare expresie a fetei, mai corect spus, microexpresie a fetei unei persoane, reusind astfel sa isi dea seama daca acea persoana minte, sau ce fel de sentimente ascunde, dar ele vor fi tradate de diferite expresii ale fetei si oricare alta parte a corpului, de cuvinte, sau chiar de voce.

Eu am inceput sa fiu mai atenta la cei din jurul meu, la gesturile lor si la expresia fetei, incerc sa imi dau seama ce fel de sentimentete ascunde acea persoana de mine.

Imi place mult si tagline-ul “The Truth is Written All Over Our Faces”.

Iti doresc vizionare placuta si multa rabdare in identificarea microexpresiilor pe chipul celor din jur!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.