6 thoughts on “La Multi Ani Miha!”

 1. Nu stiu altora, dar mie sigur articolele Mihaelei mi-au starnit un aprig interes indiferent de tema pusa in discutie. De la potentiale destinatii de weekend, preparate delicioase si cocktailuri imbietoare, review-uri de carti si spectacole, prezentari de evenimente la care merita sa luam parte, pana la superstitiile cele mai amuzante, toate exercitiile de creatie ale Mihaelei au reusit sa imi propuna cel putin 10-15 minute pe zi o lectura/analiza interesanta. Ce poate fi mai placut in fiecare dimineata de lucru decat sa afli ceva interesant ce ai putea face in weekend ?
  Pentru asta ii multumesc Mihaelei si ii spun un “La multi ani de weekend !”

  Reply
 2. Simi – multumesc foarte mult de urari si de laude pentru articole. Sa stii ca m-au “uns” la suflet si ma ajuta sa creez articole tot mai frumoase si mai interesante pentru voi toti.
  Alexandra – multumesc de urari.

  Reply
 3. La multi ani Mihaela ! si la cat mai multe articole interesante publicate pe site sau poate site-uri 😉 Eu cred ca si din comentariul lui Simi poti scrie un articol pentru ca sunt acolo niste vorbe foarte profunde… si atunci evident ca nu ne mai putem mira de ce e Simion idolul femeilor din intreaga lume 🙂 La multi ani !!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.