La mulţi ani, 2014!

2014

La mulţi ani! Să aveţi un an nou minunat, să aveţi parte de tot ce e mai frumos şi să fiţi fericiţi. Ne plac începuturile pentru că ne place să facem planuri, ne place să spunem că vom face tot ce nu am făcut în anul trecut.

Anul 2013 pentru mine a fost un an bun, dar cele mai multe provocări le-a adus sfârşitul de an. Cele mai multe proiecte le-am început la sfârşit de an, cele mai multe planuri le-am pus la cale în luna decembrie. Anul 2014 se anunţă unul plin, extrem de ocupat, şi sper ca toate proiectele să meargă conform planului.

Nu ştiu cum va fi 2014,  dar ştiu că voi face tot ce pot ca lucrurile să meargă în direcţia dorită de mine, că indiferent ce se va întâmpla voi avea alături oameni dragi care mă vor susţine.

Oamenii îşi pun fel de fel de dorinţe la început de an, dar nu am auzit pe nimeni spunând că anul acesta va profita la maxim de timp pentru a fi alături de cei dragi, că îşi vor petrece mai mult timp făcând ceea ce le place, nu ceea ce trebuie.

Haideţi să încercăm ca în noul an să ne preocupăm mai mult de noi, de pasiunile noastre!

 

6 thoughts on “La mulţi ani, 2014!”

  1. La multi ani tizule! Sa fie un an bun si noi sa avem energia si sanatatea pentru a duce orice demers la bun sfarsit! Nu stiu daca va fi un an relaxant, dar mi-am propus sa profit orice moment, sa muncesc cand e cazul, etcc 🙂

    Reply
  2. La multi ani! Eu vreau sa plec de acasa un an intreg , de s-ar putea….si sa citesc, sa meditez, sa fac miscare si sa studiez una alta…downshifting ma mananca si pe mine curand ! 🙂

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.