Jucării pentru copii – ce preferă vara copilașii

12

Jucării pentru copii de sezon

Copiii iubesc jucăriile. Ei așteaptă mereu să primească o jucărie nouă. La categoria, jucării pentru copii găsești acum jucării pentru toți mofturoșii. Știm cu toții că cei mici sunt pretențioși. Unii își doresc jucăriile văzute la alți copii. Alții, cu mai multă personalitate, își doresc jucării unice.

Mari pretențioși, cei mici își doresc jucării multe, variate și colorate. Vara este aici, vacanța de vară se apropie. Și totuși, ce jucării pentru copii mai cumpărăm pentru a le face vara mai frumoasă?

Sugestii jucării pentru copii de vară

Vacanța de vară înseamnă câteva zile la mare. Mare înseamnă nisip fin, numai bun de construit castele. Fiecare copil trebuie să aibă un set de jucării pentru nisip. Și chiar dacă nu ajungeți la mare, jucăriile vor reprezenta un adevărat succes la groapa de nisip a parcului. Ele îi ajută să-și dezvolte imaginația prin construit.

jucării pentru copii

Jucăriile constructive și Lego sunt preferate de copii. Dar și de adulți. Colorate și de diferite mărimi, cu ajutorul lor, poți construi diverse lucruri. Imaginația bogată a copiilor trebuie pusă la treabă. Cei mici ne dau de multe ori lecții de imaginație, răbdare și perseverență. Trebuie să punem la dispoziția copiilor, jucării din diverse categorii. Acest tip de jucării îi învață să se joace singuri. Dar pe de altă parte, îi învață să socializeze cu alți copii. Construind singur ține de independența și încăpățânarea copilului. Construind cu părinții sau cu prietenii, reprezintă timp petrecut cu cei dragi.

jucării pentru copii

Plimbările în parc, în timpul verii, nu trebuie să lipsească din rutina unui copil. Dar cum facem plimbarea mai atrăgătoare? Cum îl facem pe cel mic să iubească mișcarea în natură? O mașină sau o tricicletă cu personajul animat preferat pot face minuni. Plimbarea nu mai e plictisitoare, ci o prezentare a frumoasei triciclete. În coșul sau suportul de la mașinuță, își poate lua câteva jucării cu el, în parc. Mișcarea în natură cu ajutorul tricicletei duce la consumarea energiei copiilor.

jucării pentru copii

Jucăriile și joaca sunt importante pentru copii

Prin joacă, copiii învață cel mai mult. Cu ajutorul jucăriilor, învăță despre lucruri necunoscute. E important ca cei mici să se joace singuri. Să descopere lumea ascunsă din spatele jucăriilor. Joaca de unul singur este utilă. Ajută la independența copilului. Joaca în grup, în familie înseamnă distracție, sentiment de siguranță.

Ce fel de jucării preferă copiii voștri, vara? Care este cea mai interesantă alegere pe care o fac vara?

Foto Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. La mare nu a fost de cativa ani, deci nu stiu ce jucarii mai prefera micutii pe plaja, dar in parcuri pot confirma ca cele mai des intalnite sunt bicicletele si tricicletele. Mai nou picii se orienteaza spre biciclete fara pedale si trotinete electrice.

  2. Copiii mei au crescut, insa articolul tau imi aduce aminte de cumparaturile pe care le faceam mai ales primavara si vara pentru a avea jucarii variate care sa le stimuleze atat intelectul, cat si partea fizica. Evident, totul trebuia sa fie cat mai amuzant 😉
    Acum folosesc bicicletele, penny boards , rolele si mingea de fotbal.

  3. Copiii invata prin joaca: ce e competitia, ce e sportul, invata sa-si faca prieteni, să comunice, sa respecte, etc. Daca le vom oferi si astfel de minunatii, cu atat mai mult ii va incanta si invatarea va fi facuta cu placere.

  4. Albu Steluta Georgiana on

    Chiar daca J are 10 ani, la plaja inca se mai joaca cu lopetele de nisip si inca contruim castele. Si eu sunt de aceeeasi parere ca si tine ca jucariile si joaca sunt importante!

  5. Când eram eu mică, pentru că nu am copil momentan, alegeam mereu lego, dar și ustensilele pentru nisip. Erau un pic supărată pentru că nu reușeam să fac castele, dar mă linișteam cu lego după.

  6. Fetita mea iubeste jucariile si acum am fost la mare cu o armata de lopatele si accesorii pentru nisip. Pentru lego este putin cam mica si am vazut ca nu o pasioneaza. Are si o trotineta pe care-o adora atunci cand iese in parc

Leave A Reply

Read previous post:
alege electrocasnice
Alege electrocasnice prin comparație

Cum poți alege electrocasnice? Alege electrocasnice pentru o viață. Eu pe principiul acesta am mers. Nu este ușor să alegi...

Close