Între surori de Kristin Hannah recomandare carte

21

Între surori de Kristin Hannah – bestseller de vacanță

Între surori de Kristin Hannah este cartea pe care mi-ar fi plăcut să o păstrez pentru vacanță. Mi se pare relaxant să citesc pe plajă. Dar cum vacanța pare tot mai departe, nu am mai amânat-o. Pentru concediu, aleg cărți de la autori dragi mie. Mă asigur că lectura va fi una pe placul meu. Sunt multe cărți pe care le păstram pentru vacanța de vară. Multe au fost deja citite pe terasă, dar cu gândul la mare.

Puteți comanda cărțile autoarei, Kristin Hannah, de pe site-ul Libris. Mie mi-au plăcut toate tare mult și recenzii găsiți pe blog. Lectura trebuie să facă parte din viața noastră, zi de zi.

Între surori de Kristin Hannah – surori, prietene

Relația dintre surori ar trebui să fie de cele mai bune prietene. Sora ta trebuie să fie condifenta ta. Dar nu întotdeauna acest lucru este posibil.

Meghann și Claire sunt surori de mamă și le leagă un trecut trist. Mama a fost prea ocupată cu cariera, fanii și turneele de promovare. Ele două s-au crescut singure. Meghann a încercat mereu să suplinească lipsa mamei. Dar uneori și ea avea nevoie de afecțiunea unui părinte. Nu știe cine e tatăl ei, dar știe cine e al lui Claire și decide să-l caute. Era singura lor speranță de a nu ajunge la orfelinat.

Sam, Claire și Meghann

Meghann era toată lumea lui Claire. Însă când Sam, tatăl ei apare în viața lor, îl acceptă cu mare drag. Sunt acum o familie, deși Meghann simte că nu este dorită acolo. Și-ar fi dorit ca Sam să fie și tatăl ei, să o iubească. Dar și acum își amintește când Sam i-a spus ”ești ca mama ta”. A durut-o atât de tare încât a plecat.

Meghann și cariera, Claire și Sam

Meghann ajunge cea mai bună și cea mai cunoscută avocată în divorțuri complicate. Preia cele mai grele cazuri și are succes de fiecare dată. Cariera este toată viața ei. Familia nu mai există. Cu Claire ține legătura doar din complezență, deși și-ar dori mai mult. Mariajul ei a ținut doar câteva luni. Nu mai vrea să audă de bărbați și relații.

Claire a rămas cu Sam și are grijă de căsuțele din campingul personal. Are o fetiță minunată, dar e singură. An de an, se întâlnește cu prietenele ei și petrec câteva zile împreună. Într-o seară, ies într-un bar și se îndrăgostește la prima vedere. Când este cerută în căsătorie pe ringul de dans, spune da. Acest da este începutul unei noi vieți. Dar este momentul să dea cele mai grele 2 telefoane. Lui Meghann și mamei sale.

Căsătoria ei este momentul ideal ca cele două surori să își refacă relația. Vor profita de această ocazie? Va putea accepta Meghann un soț pentru sora ei, atât de repede? Care este secretul care le-a rupt relația? 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. Îmi a e mult cum scrie autoarea, și cu siguranță mi-ar plăcea să citesc și aceasta carte, pare a avea o poveste frumoasă.

  2. Cristina Dragomir on

    am reusit sa citesc si eu o carte semnata de Kristin Hannah, dar sa stii ca nu m-a prins asa tare. Ma asteptam la mai mult. Ori am dat eu gres cu prima alegere, ori nu e pe stilul meu. Ii voi mai da o sansa.

  3. Interesantă carte! Cred că merită citită. Prin urmare, am sa o adaug pe lista cu carti necitite. Mi-a placut recenzia. Se simte ca ai savurat povestea surorilor.

  4. Uneori relatiile de familie sunt extrem de complicate dar trebuie sa reusim sa jonglam cumva cu toate. Imi place cum scrie Kristin Hannah si abia astept sa citesc si cartea asta.

  5. Cate carti minunate vad la tine de la acest autor! Coperta deja m-a cucerit. Simt ca e o carte ce m-ar relaxa in zilele acestea de vara. E interesant sa citesc despre relatia dintre doua surori si viata lor.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Ayumi Naturals
Îngrijirea tenului sensibil cu noua gamă Ayumi Naturals

Descoperă noua gamă Ayumi Naturals cu lemn de santal și Ylang Ylang BioCart are în portofoliu o mulțime de branduri...

Close