La vremuri noi, îngrijire nouă și concurs Farmec!

Beauty

La început de an, ne place să ne facem planuri și promisiuni, iar pe parcursul anului încercăm să le respectăm în măsura timpului disponibil. Sper că v-ați propus ca în acest an, să aveți mai multă grijă de voi, de cei din jur, să vă răsfățați pe cât posibil.

Am început anul încercând produse noi de la Farmec pentru îngrijirea tenului. Având în vedere că iarna tenul nostru are nevoie de îngrijire intensă, vă recomand să nu-l neglijați, indiferent de scuza pe care o găsiți. Știu că dimineața suntem mereu contra cronometru, iar seara suntem atât de obosite că ne dorim doar să ne băgăm repede în pat, dar îngrijirea tenului nu durează mai mult de câteva minute și, credeți-mă, le merită pe deplin.

fluid

Fluidul de curățare și demachiere față și ochi Gerovital H3 Derma+ – m-a încântat de la prima folosire, datorită formulei fluide și asocierii substanțelor emoliente blânde și a ingredientelor cu acțiune calmantă, se recomandă inclusiv pentru curățarea tenului sensibil. Este o adevărată plăcere să-mi curăț tenul dimineața și seara cu acest fluid, și este preferatul meu, mai ales, pentru că poate fi folosit și pentru ochi.
Cum acționează acest fluid? ”Zanthalene este extractul ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuan reduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul de diferite origini ale pielii sensibile.
Uleiul de măsline
înlătură cu delicatețe impuritățile și reface filmul hidrolipidic protector al pielii.”
10940995_1052766721416325_4786475774943449258_n
Crema-mască calmantă și regenerantă Gerovital H3 Derma+ – dimineața și seara, după ce tenul meu a fost perfect curățat de toate impuritățile, aplic această cremă-mască atât de față, cât și pe gât și decolteu. Lăsăm să acționeze cam 10-15 minute, iar apoi îndepărtăm surplusul cu un disc demachiant.
E bine de știut că această ”Crema-mască are un conținut ridicat de substanțe nutritive și emoliente, care refac filmul hidro lipidic protector al pielii. Masca conține principii active cu acțiune antiiritantă și descongestionantă imediată, care o recomandă pentru desensibilizarea tenului iritabil, pentru calmarea iritațiilor epidermei.”
 Iată cum acționează această cremă-mască – ”Zanthalene este extractul ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuan, reduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul pielii sensibile. S-a demonstrat prin studii clinice și măsurători instrumentale efectul lifting imediat și acțiunea antirid a Zanthalene. Uleiul de avocado, untul shea, untul de cacao, ceara de albine emoliază, hidratează și reconstruiesc pielea în profunzime. Vitamina A, cu proprietăți antiradicalice, potenţează acțiunea regenerantă, calmantă a măștii.”
Acest produs are triplu rol – CALMEAZĂ – HRĂNEȘTE – REGENEREAZĂ și vă recomand să o folosiți cât de des posibil!

Dacă v-am convins și doriți să încercați aceste produse de îngrijire oferite de Farmec , vă invit la concurs! Regulile sunt simple:

1. Like la pagina de Facebook Farmec si la pagina de Facebook Deweekend !

2. Like si Share acestui post pe Facebook, important: share-ul trebuie să fie public.

3. Lăsați un comentariu la acest post cu numele cu care ați dat share pe FB: puteți face asta prin click pe timpul la care ați dat share pe FB (10 minutes ago, 1 minute ago etc) și spune-mi de ce dorești să încerci aceste produse!

Atenție! Voi verifica toate înscrierile, vă rog să nu încercați să trișați și să vă înscrieți cu mai multe nume de pe același IP.

Concursul este deschis până marți, 27 ianuarie ora 18.00, extragerea o voi face cu ajutorul random.org, iar câștigătoarea o voi anunța miercuri, 28 ianuarie! 

Baftă tuturor!

 Foto

UPDATE: Așa cum v-am promis, azi anunț câștigătoarea. Am avut 48 de participanți și vă mulțumesc tuturor!

1

2

20 30

3

4

Iar câștigătoarea este PANAIT ELENA! Felicitări, aștept un mail cu datele datele personale (nume, prenume, adresa, nr de telefon). Să te bucuri de produse!

castig

Felicitări tuturor participanților,  poate data viitoare va fi cu noroc!

8 thoughts on “La vremuri noi, îngrijire nouă și concurs Farmec!”

  1. Eu sunt fana Farmec. Toate cosmeticele mele sunt de la Farmec si sunt foarte multumita de ele. Chiar am vazut rezultate bune dupa folosirea lor. Avand in vedere ca au o gama noua clar sunt interesata sa le incerc si stiu sigur ca nu m-ar dezamagi :).

    Reply
  2. Miha, este senzational acest fluid demachiant, eu sunt profund impresionata de el. Mi se pare eficient , dar totodata bland cu tenul si miroase extraordinar 🙂

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.