Ina Bordo, universul pieselor vestimentare unicat

Descoperă la Ina Bordo un întreg univers

De fiecare dată, când alegem o piesă vestimentară sau un accesoriu, ne-ar plăcea să fie special. Acest lucru este posibil dacă vom căuta în locul potrivit. Atelierele micilor întreprinzători sunt pline de lucruri făcute cu multă pasiune. Ele trebuie doar descoperite și vă asigur că va fi dragoste la prima vedere.

Atelierul Ina Bordo există datorită Cristinei Cenan, fashion designer. Zâna atelierului, așa cum îmi place mie să-i spun, reușește să creeze niște lucruri de poveste. Piese unicat, gândite, realizate, pictate, chiar și fotografiate cu multă răbdare. Fiecare piesă vestimentară și fiecare accesoriu este realizat cu multă migală, atenție mărită la detalii. Necesită mult timp și energie, dar merită, satisfacția este pe măsură.

De ce să alegi piese vestimentare

ale unui fashion designer?

Piața abundă de haine pentru toate gusturile și bugetele. Însă dacă faci parte din categoria celor care își doresc haine deosebite, vei opta pentru lucrurile realizate de un fashion designer. Doar câteva detalii doresc să menționez:

 • materialele folosite sunt întotdeauna de calitate superioară, un detaliu extrem de important,
 • croiul este realizat după un tipar normal, nu manechine, ceea ce înseamnă că îți vei găsi mai ușor haine pentru conformația ta,
 • modelele vor fi deosebite putând fi purtate mai mult timp,
 • vei simți că e o piesă deosebită și de fiecare dacă când o vei purta, te vei simți specială știind că cineva a creat cu pasiune acea haină.

Tot mai multă lume este în căutare de haine unicat, dar și personalizate. Cristina le pictează manual, cu multă dragoste. Astfel că nu porți doar o piesă vestimentară pictată de Cristina, ci porți o operă de artă.

Cea mai mare bucurie a unui mic întreprinzător este când munca sa este apreciată, prețuită, recompensată. Dragostea pentru frumos, artă se reflectă în munca ei și nu poți să nu te simți special când porți operele Ina Bordo.

Ce lucruri minunate crează Cristina

în atelierul Ina Bordo?

Cristina este absolventă a UAD Cluj, este fashion designer, iar experiența sa vastă în design vestimentar se reflectă în fiecare piesă creată.

*Ina Bordo Fashion

Vorbim despre haine gândite, croite, cusute și pictate de Cristina cu multă măiestrie. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, fabricate în România și import Italia. Proiectarea este elaborată în sistem CAD, iar execuția impecabilă și implică multă pasiune. Colecțiile urmăresc tendințele din modă, dar păstrează o notă personală. Cristina apelează la tehnici speciale pentru personalizarea produselor, unde pictura și împâslirea materialelor joacă un rol important.

*Ina Bordo Accessory

Ținuta este completă doar cu accesoriile bine alese. Ina Bordo ține cont de acest aspect și ne propune o colecție de genți unicat. Acestea sunt confecționate 100% manual, din piele natură și lemn. Au un design minimalist, dar sunt chic și concepute să se potrivească la mai multe stiluri vestimentare. Gențile sunt vesele, trendy, ies în evidență, cu siguranță vei atrage multe priviri.

*Ina Bordo Deco

Obiectele de decor din casa noastră pot fi deosebite dacă au trecut prin atelierul Ina Bordo. Da, aici se realizează picturi pe obiecte decorative, care pot schimba atmosfera casei tale. Vorbim despre perne decorative, lămpi de interior, tablouri în acrylic, acuarelă, ulei. Pictura rezistă bine în timp, nu există motive de îngrijorare. În plus, mie mi se pare și o foarte bună idee de cadou, mai ales pentru cadoul de casă nouă.

Cum potrivim ținutele cu piese Ina Bordo?

Așa cum spuneam, piesele Ina Bordo sunt diferite. La prima vedere, pare greu de asortat cu piesele pe care le avem deja în garderobă. Pentru că este normal să avem haine care ne plac și nu dorim să renunțăm la ele. Și totodată ne dorim și piese unicat, personalizate.

De la Ina Bordo poți achiziționa ținute întregi care se potrivesc de minune. Dar poți opta pentru anumite piese Ina Bordo și împreună cu hainele preferate, să poți forma ținute perfecte. Mare atenție la potrivirea de stil a hainelor, dar și la materialele din care sunt realizate. E un detaliu important de care trebuie să ții cont atunci când alcătuiești o ținută.

Proiect nou în derulare

Nu întotdeauna este ușor să combini piesele vestimentare. Și nu întotdeauna imaginația este de partea ta. Așa că am făcut echipă cu Cristina, Ina Bordo, pentru un proiect pe termen lung.

Venim în sprijinul vostru cu sugestii de ținute și combinații de piese vestimentare. Gândim și piese versatile care să se potrivească la mai multe outfituri. Promitem multe surprize, toate gândite pentru voi. Așa că vă sfătuim să ne urmăriți pe conturile de Instagram și promitem că veți avea doar de câștigat!

Spune-mi tu cum îți alegi piesele vestimentare pe care le porți? Simți că ai nevoie de idei de ținute, uneori? Cât de tare te atrag piesele vestimentare versatile?

14 thoughts on “Ina Bordo, universul pieselor vestimentare unicat”

 1. Sunt mare fană a articolelor vestimentare versatile. Încerc să-mi simplific garderoba având numai astfel de hăinuțe, pe care să le pot combina la nesfârșit, într-o mie de feluri.

  Reply
 2. Felicitări pentru proiect!
  Sunt mare fan al ținutelor unice, personalizate, potrivite doar preferințelor și dimensiunilor mele. Admir oamenii care fac lucruri, dar mai ales în acest domeniu pe care îl ador.
  Abia aștept surprizele tale!

  Reply
 3. Deosebite piesele Ina Bordo! Imi place mult si faptul ca nu lipsesc culorile din creatiile ei! Imi plac piesele versatile, incerc sa aleg mai multe versatile ca sa pot crea tinute mai repede.

  Reply
 4. Imi place sa port haine versatile si ma bucur ca sunt designeri romani care se gandesc si la binele nostru nu doar al lor 🙂 Foarte frumoase toate tinutele

  Reply
 5. Incerc de cele mai multe ori sa aleg piese cat mai basic pentru a le putea combina. Nu-mi iese de fiecare data, deoarece exista momente cand anumite haine imi iau ochii, le cumpar si dupa imi dau seama ca nu am cu ce sa le port. Nu-mi iese mereu, dar eu incerc!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.