Beauty Curler Meloni pentru bucle naturale

Un păr frumos înseamnă un păr aranjat

Am considerat întotdeauna că un păr frumos înseamnă un păr aranjat. Cât de multă atenție acordăm îngrijirii părului, se reflectă în sănătatea lui și spune multe despre noi.

În ceea ce mă privește, eu mereu mi-am dorit să am părul lung și ondulat. În schimb, natura mi l-a oferit bogat, dar drept. Iar eu, cu ajutorul tehnologiei am reușit să-mi îndeplinesc dorința, însă cu un mare preț. Spun asta pentru că majoritatea metodelor de pe piață deteriorează firul de păr pe termen lung și îl ard. Ca să nu mai spun cât de obositoare sunt unele proceduri, mai ales pentru persoanele care au părul foarte lung.

Așa că atunci când am descoperit o variantă care promitea bucle definite, cu minim de efort și fără să deterioreze părul, vă dați seama că abia așteptam să o încerc. Este vorba de Beauty Curler Meloni  care promite a fi o soluție ideală pentru buclele mult dorite .

Ce este Beauty Curler Meloni?

Ondulator textil Meloni este ușor de folosit și confortabil pentru dormit. Te poți bucura de bucle frumoase imediat ce te-ai trezit dimineața. Bine de știut este faptul că satinul folosit la mijloc reduce electrizarea rădăcinilor, în timp ce curler-ul este din material ultra-pufos și confortabil.

Setul conține și două agrafe și 4 elastice de păr din satin. Cutia în care vine este extrem de drăguță și a devenit locul perfect pentru a depozita ondulatorul textil până la următoarea folosire.

Experiența mea cu Beauty Curler Meloni

Pot să spun că a fost alegerea ideală pentru părul meu și acum Îmi pot satisface dorința de a avea bucle naturale peste noapte.

Eu m-am spălat bine pe cap, folosind chiar și mască. Am uscat părul în proporție de 90% și am aplicat o soluție pe părul uscat pentru aranjarea părului. Firul meu de păr este fin și destul de lung, are nevoie de ajutor pentru ca buclele să se mențină. Cu ajutorul agrafelor, am fixat ondulatorul textil pe mijlocul capului. Am împletit șuvițe de păr pe ondulator, având grijă să strâng suficient de bine și să împletesc uniform. La final, am prins părul cu elasticele mici din satin. Iar pentru o mai bună fixare a ondulatorului și a buclelor, eu am folosit și elasticele mari.

Peste noapte am avut un somn odihnitor, semn că acest ondulator pentru păr textil nu m-a deranjat deloc. Dimineață, am desfăcut cu grijă elasticele și apoi șuvițele de pe ondulator. Am avut surpriza plăcută de a avea niște bucle naturale, bine definite, și un păr strălucitor. Am aplicat doar puțin fixativ pentru o mai bună fixare a lor. Buclelele mele au rezistat 3 zile și sunt tare încântată de rezultat!

Beauty Curler Meloni

Bucle naturale peste noapte și un păr sănătos

Beauty Curler Meloni este dovadă clară că poți avea bucle naturale peste noapte, cu minim de efort, iar părul tău să fie sănătos. Te vei îndrăgosti de acest ondulator pentru păr textil și te asigur că îl vei lua și cu tine în vacanță!

Pe contul meu de Instagram, v-am prezentat în acest reels, cât de ușor am obținut buclelele dorite cu Beauty Curler Meloni.

Spune-mi dacă ție îți place să îți aranjezi părul și cât de des optezi pentru bucle? Cât de util și de benefic pentru păr ți se pare noul Beauty Curler Meloni?

Nu uita! A avea grijă de tine este cea mai importantă formă de respect față de propria persoană. Nu te simți niciodată vinovată când investești în produse și accesorii de îngrijire sau tratamente care sunt de mare ajutor.

14 thoughts on “Beauty Curler Meloni pentru bucle naturale”

 1. Avand in vedere ca iti permite sa iti ondulezi parul fara a-l agresa cu un ondulator, cu temperatura inalta, eu cred ca este un super produs acest ondulator textil. Mi l-as dori daca as avea parul mai lung.

  Reply
 2. Și eu mă chinui tare cu ondularea părului! Bineînțeles că vreau să nu-l agresez, să nu aibă un ascpect sârmos și mai ales să nu mă chinui. Ondulatorul textil ar fi soluția ideală. Mulțumesc pentru informare și recomandare!

  Reply
 3. Si eu folosesc un astfel de ondulator si rezultatul este surprinzator. Buclele imi rezista cateva zile in conditiile in care nu le fac nimic special.

  Reply
 4. Am încercat și eu mai de mult varianta cu cordonul de halat, dar nu mi-a ieșit :)) Buclele mele rezista foarte greu și asta doar dacă dau cu muuult fixativ.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.