În numele lui Gucci de Patricia Gucci recomandare lectură

În urmă cu ceva timp, am văzut filmul, Casa Gucci. Mi-a plăcut mult povestea, detaliile despre brand, actorii care au jucat impecabil. Am fost întotdeauna atrasă de poveștile din spatele marilor branduri. Da, mă tenta să știu și detalii picante, așa cum am regăsit în film.

Pe piață, există două cărți, Casa Gucci și În numele lui Gucci. Prima este scrisă după film, a doua este povestea fiicei nelegitime a lui Aldo Gucci. Am decis să o citesc pe a doua, mi-ar fi plăcut mai multă acțiune, dar povestea e interesantă.

În numele lui Gucci, poveste spusă de Patricia Gucci

A fost interesant să citesc despre familia Gucci, renumita familie din spatele brandului Gucci. Nu e poveste fericită, ci una reală, pe alocuri dramatică, așa cum e și viața, uneori.

Patricia Gucci este fiica nelegitimă a lui Aldo Gucci, unul dintre fii fondatorului brandului. Împreună cu fratele său, conduceau imperiul Gucci. Viața era bună, frumoasă, chiar dacă agitată. Însă Aldo se îndrăgostește de Bruna, secretara sa. Bruna provine dintr-o familie foarte simplă și îi vine greu să creadă că cineva ca și Aldo se poate îndrăgosti de ea. Însă sentimentele nu le poți împiedica să apară. Încearcă să le ascundă, să le nege, dar în final se lasă cucerită de Aldo.

Patricia este rodul iubirii dintre cei doi, dar și motivul pentru care Bruna va intra în depresie. Necăsătorită, amanta unui om important, naște un copil, ce va spune lumea? Ce va putea spune lumii? Cum o vor privi cei din jur?

Durerea unui copil de a trăi, din când în când, cu ambii părinți

Cât timp a fost mică, Patricia își amintește că tata venea des, dar nu era prezent tot timpul. Mama fiind în depresie, de ea se ocupa o guvernantă. Din păcate, presiunea societății era și mai mare atunci. Nu te puteai afișa cu un copil fără să aibă tată, fără să fii căsătorită.

Aldo înțelege durerea și rușinea Brunei, și mută familia în Anglia, acolo unde nimeni nu o cunoaște. O perioadă pare că lucrurile merg bine, apoi despresia, furia pun stăpânire pe Bruna. Singurătatea e grea. Copilul nu ține loc de soț, partener.

Am apreciat că Aldo nu a renunțat niciun moment la Bruna sau la Patricia. A încercat pe cât posibil să fie iubit și tată. Însă el a produs multă suferință, familiei sale legitime, cât și celei nelegitime. Situația din acea perioadă nu includea varianta unui divorț. Însă karma i-a adus suferință, din păcate, în punctele sale sensibile.

Vă invit să citiți cartea, În numele lui Gucci! Vă asigur că vă va plăcea și va fi interesant de descoperit detalii ale familiei și afacerii Gucci!

6 thoughts on “În numele lui Gucci de Patricia Gucci recomandare lectură”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.