10 idei cadouri ideale

Sugestii de idei cadouri

Îmi place să cumpăr cadouri pentru cei dragi. Merg cu drag prin magazine pentru a alege cadoul ideal. Însă nu întotdeauna sunt încântată de ceea ce găsesc. Astfel sunt nevoită să colind mai multe magazine. Variante ideale găsesc și în magazinele online. Acestea sunt soluția când magazinele fizice nu îți oferă tot ce vrei.

Principalul avantaj de a cumpăra cadouri online este că îți și sugerează idei cadouri ideale. Poate tu nu te gândești la acel cadou. Dar apoi îți dai seama că poate fi cadoul ideal.

10 idei cadouri ideale

Alege un cadou pentru cei dragi cu atenție. Fii atent la pasiunile lor și oferă un cadou potrivit. Pune preț pe calitate, dar și pe ambalaj.

 • produse home deco

Am observat că au devenit tot mai apreciate. Varietatea de produse de pe piață este pentru toate gusturile și nevoile. Pentru persoanele dragi, mutate la casă nouă, cadourile de casă sunt binevenite. Mie îmi place să ofer lucruri practice, în funcție de sărbătoare sau anotimp. Dacă ofer fețe de masă, ele trebuie să fie colorate, vesele. Și însoțite de un șorț de bucătărie, set de mănușă și prosop mic de bucătărie. Dacă sunt în set, mi se par ideale.

 1. set de căni de cafea sau ceai
 2. perne decorative sau cu mesaj inspirațional
 3. rame foto sau albume foto
 4. vaze cu model aparte
 5. ghivece decorative
 • produse pentru bucătărie

Veți spune, gospodinele se vor bucura. Aș putea completa, și bărbații la fel de mult. Tot mai mulți dintre prietenii noști sunt fan gătit. Nu zic doar grătare, ci și fripturi, pizza, dar și deserturi. Așa că cu un cadou de bucătărie pentru EA sau pentru EL, nu poți da greș.

Oferă forme prăjituri pentru ea, dar și un set de ustensile de grătar sau o tigaie de fontă pentru el.

     6. tăvi de diferite forme și mărimi – alege un set complet

     7. suport de sticlă pentru tort sau prăjituri cu capac de sticlă – elegant, de poveste

     8. set de farfurii de desert, decorative și set de tacâmuri pentru desert

     9. cutii de depozitare din ceramică colorată, cu modele

   10. mici tablouri cu ilustrații cu mâncare sau citate despre mâncare

Cadouri practice, oferite din suflet

E important să oferim un cadou din suflet. Valoarea lui sentimentală contează cel mai mult. Îmi amintesc de cadourile primite de la fiecare persoană cu mare drag. Mă face să mă gândesc la acea ocazie și la persoana care a oferit cadoul.

Cadourile pe care le oferim rămân amintiri pentru cei dragi. Ele trebuie să fie însoțite de cuvinte frumoase, poate chiar scrise de mână pe o felicitare. Nu uitați niciodată de flori frumoase, energie pozitivă și îmbrățișări calde!

Care idei cadouri vi se par cele mai potrivite? Aș vrea să știu ce cadouri să place să primiți? 

Foto

15 thoughts on “10 idei cadouri ideale”

 1. Cu produsele de home&deco clar nu dai gres. 🙂 Nu ma dau in vant dupa rame foto, insa iubesc vazele, canile si lumanarile parfumate si parca intotdeauna e loc pentru ele.

  Reply
 2. Si mie imi place sa ofer si sa primesc lucruri practice 🙂 home&deco, farfurii mai deosebite, lumanari parfumate, aranjamente speciale, chiar si rame foto cu mesaje faine inside (caligrafiate 😉 ). Merci de idei!

  Reply
 3. Bine, dacă ar fi să mă raportez la cadouri pentru mine, mi-ar plăcea să primesc bijuterii din argint și parfumuri. Dar dacă ar fi să mă opresc la cele pentru casă, atunci decorațiunile mi-ar aduce zâmbetul pe buze. Chiar mă bucur atunci când primesc decorațiuni. 🙂

  Reply
 4. Imi place foarte mult sa primesc produse home&deco, dar si diverse articole pentru bucatarie! Ma incadrez cu brio in articolul tau 🙂

  Reply
 5. Hai ca mi-am mai notat careva idei…mereu sunt în pana atunci când vine vorba despre cadouri. Mersi mult pt articol💛💛💛

  Reply
 6. pe mine m-ai nimerit cam cu toate. Si se apropie si ziua mea, asa ca… dau si share, sa stie lumea ce sa imi cumpere cadou. Poate zic iar ca nu au stiut ce-mi place.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.