4 motive pentru a cumpăra un hoverboard

29

Hoverboard – atracție pentru copii și adulți

Un hoverboard reprezintă o adevărată atracție pentru copii. Dar nici adulții nu se lasă mai prejos.  Chiar și celebritățile se deplasează folosind acest gadget mic și colorat. Hoverboard-ul este un vehicul mic pe două roți care poate fi folosit de toată lumea. Cu toate acestea, el nu se mișcă în adevăratul sens al cuvântului. El funcționează prin echilibrarea corpului pe partea superioară.

Trebuie să știți că pe un hoverboard:

  • puteți controlați direcția,
  • puteți controla modul în care vehiculul va merge prin deplasarea greutății corpului deasupra platformei,
  • deplasarea înainte se face prin sprijinirea cu atenție în față,
  • platformele simt mișcarea și se vor deplasa în direcția în care vă aplecați.

Prețurile pentru un haverboard pot varia mult. Toți căutăm un hoverboard cu preț accesibil. Studiind piața online, am găsit pe acest site, diferite tipuri de hoverboard la prețuri bune.

4 motive pentru a achiziționa un hoverboard

Cu ajutorul acestui gadget, veți arăta cool în trafic. Veți ajunge în siguranță și mai rapid la destinație. Dacă încă nu v-am convins, vă voi da 4 motive practice pentru a cumpăra unul.

1. Gadget portabil

Toți visăm să putem lua cu noi peste tot gadgetul pentru mișcare. Să fie ușor, simplu de depozitat, să ocupe spațiu puțin. Furtul de biciclete e tot mai în vogă acum. Indiferent de sistemul de prindere, hoții de biciclete reușesc să le facă față. În plus, nu peste tot sunt amenajate locuri pentru lăsarea bicicletei în siguranță. E atât de simplu să furi o bicicletă lăsând-o afară. Cu un hoverboard, scăpați de acest stres. La birou, la cafenea, la film, îl puteți lua cu voi. Așa îl vei ști în siguranță mereu. Ocupând puțin spațiu, îl puteți lua cu voi chiar și în vacanțe.

2. Ideal pentru toată familia

Hoverboard-urile reprezintă o activitate pentru toată familia. Prin această activitate, întreaga familie se distrează și face mișcare. Părinți și copii, chiar și bunici, toți se pot bucura de acest gadget futurist. Te învață să îți menții echilibrul și să fii mai concentrat.

hoverboard

3. Costuri mici de întreținere

Am putea spune chiar zero costuri după achiziție. Te-ai săturat să plătești zi de zi mai mult pe combustibil? Te irită gradul tot mai ridicat de poluare datorat gazelor de evacuare de la mașini? Un hoverboard elimină toate aceste probleme. E știut faptul că acest gadget nu emite gaze periculoase și nu are nevoie de combustibil. Majoritatea funcționează pe energie electrică sau solară, sau pe baterii. Totul este verde, ecologic.

4. Înveți și descoperi noi abilități

Pentru a folosi corect un hoverboard, trebuie să îți controlezi foarte bine echilibrul. Această abilitate este foarte importantă și se poate dezvolta și perfecționa prin exercițiu. Exersează de mai multe ori în curte, prin parc. Abia apoi avânta-te pe distanție lungi. Te ajută mult să te concentrezi pe mai multe direcții. Echilibru, traseu, mișcări în funcție de direcția dorită. La prima vedere, poate părea complicat. După puțin exercițiu și concentrare, va fi o adevărată distracție.

Hoverboard-ul este un gadget tot mai popular, pe gustul tuturor. Un gadget util, zic eu, pentru că îndeamnă la mișcare toate generațiile, ne ajută să facem economie și reducem poluarea.

Voi ce părere aveți despre hoverboard? Este un gadget util, v-am convins că trebuie să aveți unul?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

29 Comments

  1. Încă sunt uimită de toate noile apariții în materie de “jucării” pentru copii și tineri. Nu am urcat niciodată pe un hoverboard, dar cred că mi-ar fi frică. :)) Cu toate acestea, pare interesant și distractiv.

  2. De cand seful si-a rupt cotul calarind un hooverboard si a fost cu mana in ghips, apoi operat la Bucuresti, parca nu mai apreciez la fel de mult acest gadget si consider ca este mai mult pentru populatia tanara, copii mai mari. Eu nu m-as vedea urcand pe asa ceva.

  3. Fiul meu a strans banii de la colinda si la vara vrea neaparat unul. Site-ul prezentat de tine e foarte interesant! Multumesc pentru recomandari.

  4. toti pustii de la mine de pe strada si-au cumparat anul trecut jucarii d-astea. Daca mi-as putea tine echilibrul (eu am probleme si cand sunt cu picioarele pe pamant), mi-ar placea macar sa incerc un hoverboard din asta 5 minute, sa stiu si eu cum e.

  5. E un mod de distractie si de a face miscare, de a-ti controla echilibrul. Nu sunt impotriva celor care il folosesc, dar nu pot sa spun ca nu imi sta inima in loc cand vad pe cineva pe un hooverboard. Nu-mi cere la cei aproape 60 de ani sa ma mai urc pe asa ceva, si cu kg pe care le am in dotare, si cu echilibru care imi joaca feste mereu 😀

  6. Mi se pare cumva distrativ sa folosesti un hoverboard, zic asta desi nu am folosit unul. Dar am vazut chiar si in oraselul nostru pe cineva folosind si mi-a placut ideea.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
perioada de autoizolare Coronavirus
Listă de provizii pentru perioada de autoizolare Coronavirus

Temeri în perioada de autoizolare Coronavirus Perioada de autoizolare Coronavirus nu trebuie să ne înspăimânte. Panica celor din jur m-a...

Close