Gasthof Cluj Blick – recomandare local și plimbare

13

Gashtof Cluj Blick – atât de aproape de oraș

Ne place să descoperim locuri interesante. Pe unele le găsim când ne plimbăm. Pe altele le descoperim pe alte bloguri, cum e Bialog. Locurile frumoase trebuie promovate. Ele merită să fie cunoscute. Iubitoare de mâncare specifică Germaniei, acest local mi-a plăcut mult.

De ce să alegi prânzul la Gasthof Cluj Blick?

Prânz, cină, nici nu mai contează. Locul e perfect pentru relexare, savurarea unor preparate unice.

gasthof cluj blickLocalul este frumos decorat, cu specific nemțesc. Gasthof Cluj Blick este un local perfect pentru o întâlnire romantică. Dar și pentru o ieșire cu prietenii departe de agitația orașului.

gasthof cluj blick

 • Servire promptă, decorațiuni cu bun gust, personal amabil și primitor.
 • Meniu cu puțin preparate, dar tradiționale și gustoase.
 • Priveliștea de pe teresă este minunată și relaxantă.
 • Drumul până acolo impecabil.
 • Aproape de Cluj, drumul reprezintă o plimbare plăcută.

gasthof cluj blickgasthof cluj blick

Cum ajungem la Gasthof Cluj Blick?

Noi am ales varianta prin Cartierul Borhanci, drumul spre satul Gheorgheni. Am ajuns la sensul giratoriu care te urcă pe centura ocolitoare. Drumul trece printr-o pădure deasă, de poveste. Am trecut de satul Gheorgheni admirând peisajul minunat. Drumul este proaspăt asfaltat. După ce am ieșit din sat, am mai făcut 4-5 km.

gasthof cluj blickÎnainte de a intra în satul Aiton, este un indicator rustic pe partea dreaptă care ne arată unde trebuie să virăm. Urmează un drum de 1-2 km, drum bun.

Destinația mult așteptată

Am parcat mașina și am admirat peisajul de vis pentru câteva minute bune. Uneori locațiile frumoase sunt amplasate în zone de vis. Peisajul te ajută să te deconectezi. Te ajută să-ți eliberezi mintea. Și să te bucuri de ieșire.

gasthof cluj blick

gasthof cluj blick

La intrare ești întâmpinat de un cățel vesel și de o gazdă primitoare. Soț, soție, un cuplu de aproximativ 60 de ani, dornici de oaspeți. Am răsfoit meniul și am ales două preparate. Soțul meu a servit cârnaț tradițional cu salată rece de fasole galbenă și cartofi prăjiți.

gasthof cluj blick

Eu am ales un desert cu mere și înghețată de vanilie. Trebuie să știți că aici găsiți înghețată de casă foarte gustoasă.

gasthof cluj blick

Recomand cu drag locația Gasthof Cluj Blick

Dacă vă e dor de Germania/Austria și de preparatele lor, vă recomand această locație. Preparatele sunt tradiționale, home made. Veți fi plăcut surprinși de amabilitatea lor și de gustul preparatelor.

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

13 Comments

 1. mihalache simona on

  vai ce bine arata, daca ar mai aproape de mine clar as face o vizita acolo, asa doar o trec pe lista in eventualitatea in care ajung prin zona

 2. Da, mi-e dor de preparatele nemtesti pe care le-am apreciat intr-un proiect scolar acum vreo doi ani. Dar nu stiu cum… daca locul acesta nu este nou, eu as zice ca i-am calcat pragul candva, nu chiar foarte de mult timp in urma. Acum doi ani am mers in Ungaria si nu este exclus sa fi oprit pe acolo la masa in drum spre destinatia noastra.

 3. si chiar am fost la Cluj vara trecuta si mi-ar fi placut sa gust ceva diferit. Data viitoare cand ajungem acolo, vom bifa un pranz macar in aceasta locatie. Te anunt atunci daca e de bine sau de rau 😛

 4. In Germania nu am fost niciodata, dar asta nu inseamna ca nu-mi place sa experimentez diverse bucatarii. Am ajuns de cateva ori in Cluj si am trecut si prin Gheorgheni. Daca mai ajung in zona, voi trece sa servesc ceva bun

Leave A Reply

Read previous post:
stilul de viață sănătos
De ce să alegi stilul de viață sănătos?

Spune DA pentru stilul de viață sănătos Stilul de viață sănătos nu e un trend. Stilul de viață sănătos este...

Close