5 electrocasnice necesare pentru a găti rapid și sănătos

17

Electrocasnice necesare pentru un stil de viață sănătos

Un stil de viață sănătos înseamnă să gătim mai mult acasă, din ingrediente sigure. Timpul este limitat așa că avem nevoie de ajutoare. Tehnologia este de partea noastră. A creat o mulțime de electrocasnice menite să ne ajute, să ne limiteze timpul petrecut în bucătărie.

Există o mulțime de electrocasnice pe piață, noi trebuie să alegem acele electrocasnice necesare nouă și stilului nostru de viață. E inutil să le avem pe toate și să nu le folosim. De ce să ocupe spațiu degeaba? Eu zic să le puneți la treabă. Și mai adaug că atunci când avem un electrocasnic nou e bine să-l folosim la maxim.

5 electrocasnice necesare pentru a găti rapid și sănătos

Tindem să cumpărăm electrocasnice și să le uităm prin sertare. E important să facem o analiză a ceea ce ne dorim și ceea ce avem nevoie. Putem folosi un electrocasnic în mai multe scopuri. Trebuie doar să facem alegerile potrivite.

 • blender vertical

Îi înțelegi rostul doar după ce începi să-l folosești. Un blender vertical nu trebuie să lipsească niciunei gospodine. Cu ajutorul lui, poți prepara rapid supe-creme. Hrănitoare și gustoase, rapide și sățioase, ideale și iarna, și vara. Pireurile vor fi fine și obținute rapid. Maioneza va fi gata în 2 minute. Te vei energiza rapid cu smoothie-uri sănătoase și variate.

 • storcător de fructe

Cum să nu ai în casă un storcător de fructe? Suntem înnebuniți după fresh-uri și sucuri naturale. Reprezintă o bună metodă de a ne asigura necesarul zilnic de vitamine și lichide. În funcție de anotimp, putem oferi familiei sucuri variate.

Personal, vă recomand un storcător pentru citrice și un storcător pentru fructe și legume. Cel de citrice, îl veți folosi mai des. Nu doar pentru fresh-uri, ci și pentru sucul de fructe necesar la diverse deserturi sau preparate culinare. Un storcător cu melc pentru legume și fructe, chiar și frunze verzi, vă va ajuta să obțineți sucuri sănătoase.

 • mixer universal

Aș zice că sunt necesare două tipuri. Cele de mână cu două accesorii, dar și cel de sine stătător, care ajută mult la frământat și amestecat cantități mai mari. Mixerul de mână va fi folosit pentru preparate din cantități puține și e mult mai ușor și rapid de lucrat cu el. Însă mixerul planetar vă va ajuta să frământați impecabil aluatul de pâine, pizza, plăcinte sau gogoși. Tot el vă va ajuta să obțineți spuma perfectă pentru spuma de căpșuni, bezele, sau creme pufoase.

electrocasnice necesare

 • tocător de legume

Nu m-am împăcat prea bine cu tocarea legumelor, niciodată. Poate pentru că mereu mi-a plăcut să am manichiura impecabilă. Așa că m-am bucurat nespus când am descoperit tocătorul de legume. Acum e o adevărată bucurie să gătesc cu legume tăiate uniform.

 • grill-ul electric

E de mare ajutor în bucătărie. El te ajută să faci grătarele perfecte într-un timp scurt. Cu ajutorul lui, poți să prăjești pâine și să faci sandviciuri calde. Îl consider de real ajutor în bucătărie. Grătarele se fac rapid și fără pic de ulei, deci mult mai sănătos.

Care sunt principalele electrocasnice necesare în bucătărie? Pe tine, care electrocasnice te ajută cel mai mult pentru a avea un stil de viață sănătos?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

 1. În afara grill ului electric le am pe toate și sunt tare utile.
  Nu știu ce m-aș face fără ele!
  Mulțumesc pentru recomandări, am de făcut niște cadouri de casă nouă și cununie.

 2. Sunt de acord cu tine, aceste 5 electrocasnice sunt un must în bucătăria oricui. Totuși, eu as adauga prajitorul de paine. As renunța la grilul electric… Sunt mai mare fan grătarului clasic ce se aplica pe arzător. Nu e asa modern dar gustul este, cu siguranță, mult mai bun. Are și focul beneficiile sale când vine vorba despre gust.
  Sau poate doar sunt eu de moda veche 😅

 3. Si noi folosim blenderul vertical si storcatorul de fructe (avem chiar doua modele). E util sa ai aparatura necesara cu care prepari rapid mancare si gustari cat mai sanatoase.

 4. Cristina Dragomir on

  storcator de fructe nu am si inca ma mai gandesc daca sa imi iau sau nu. Eu acum, cand am pofta de ceva dulce baubil, imi iau fructele si le pun cu totul in blender, cu apa, si iese ceva destul de bun.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
beneficii activități fizice
Beneficii activități fizice alături de copii

Beneficii activități fizice - mai multă mișcare După o lungă perioadă de stat în casă, simțim nevoia de mișcare în...

Close