Dublin Irish Pub – Targu Mures

h-image11Saptamana trecuta am fost la Targu Mures in cadrul evenimentului marketingessence2009 si am avut astfel posibilitatea de a vizita din nou acest oras minunat, drag mie.

Din pacate, pe drum nu am putut admira prea mult frumusetea naturii din cauza cetii.

Ajunsi acolo, ne-am cazat intr-un hotel dragut care m-a dus putin in trecut, in epoca demult apusa, dar primitor si dragut. Pe holuri trona un anunt « Va rugam sa nu folositi in camere resouri, fiare de calcat sau termoplonjoane ».

Seara am fost invitati sa mancam la « Irish Dublin Pub », un local minunat, un pub care lipseste cu desavarsire din Cluj-Napoca. Am admirat de la geamurile cu vitralii, fotoliile comode, ce te invitau sa fumezi o narghilea, un meniu deosebit cu specialitati unguresti si irlandeze.

Gulasul a fost delicos, dar iti recomand sa incerci ci preparatele specifice irlandeze, Irish hot Wings, Irish pork Ribs, Shepperd’s Pie, Bulz irlandez quarto formaggi, iar la desert iti sugerez Galuste Somloi si Clatite Dublin.

Evenimentul s-a tinut la Teatrul 74  din Cetatea Medievala, si acolo am gasit un local foarte intim si primitor, cu canapele comode, o masina de scris acoperita de frunzele ingalvenit de toamna, un telefon peste care au trecut ceva ani si o muzica imbietoare.

Inainte de plecare spre Cluj-Napoca, ne-am oprit sa savuram niste “brasovene”, delicioase.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.