Trucuri pentru un decolteu de efect I

Trucuri pentru un decolteu de efect ITopuri transparente, bluze decoltate, rochii cu breteluţe, vara nu e un anotimp în care să fim pudice. Profită şi uimeşte-i pe toţi cu decolteul tău seducător!

Între noi fie vorba: care femeie mai are timp, în zilele noastre, să se ocupe zilnic de frumuseţea ei? Te îngrijeşti contra cronometru şi te ocupi mai întâi de faţă, păr şi unghii. Gâtul, sânii şi umerii? Poate altă dată … E păcat, fiindcă ele sunt accesorii de bază ale seducţiei. Mai ales vara… În plus, pielea din această parte a trupului este mai subţire decât pe faţă sau pe burtă şi se ridează mai uşor. Noi am aflat câteva trucuri rapide şi eficiente, care te vor ajuta să te simţi bine când vei îmbrăca bluaz cu breteluţe sau pe cea foaaarte decoltată…

Baie cu sare de mare pentru sâni

Dacă vrei ca sânii tăi să arate bine şi când porţi o bluză transparentă, fă-ţi măcar o dată pe săptămână, un peeling, pentru a îndepărta celulele moarte. Aceasta trebuie să fie însă mai delicat decât cel folosit pentru alte zone ale corpului. Foloseşte peeling-uri sub formă de cremă sau peeling-uri cu fructe. Pentru a îndepărta impurităţile, înmoaie mai întâi pielea cu o baie de aburi sau comprese (dizolvă şase linguri de sare într-un castron cu apă fierbinte). Apoi stoarce coşurile, folosind tifon sau pansament steril, şi dezinfectează.

Dar cea mai importantă regulă a îngrijirii sânilor sună cam aşa: unge-i cu cremă, oricât de mult şi oricât de des. Întotdeauna binevenită: o porţie suplimentară de loţiune hidratantă. Şi mai bine: produse speciale pentru sâni, care hidratează şi întind pielea.

După concediu sau după ce ai stat mai mult la plajă, merită să faci – dacă îţi permite portofelul – o cură de fiole speciale pentru sâni şi decolteu. Aceste cure conţin extracte vegetale de iederă, salvie sau soia, care întăresc ţesutul şi măresc elasticitatea pielii. Se aplică prin masaj uşor, dimineaţa şi seara timp de câteva zile. O alternativă mai ieftină: masca hidratantă obişnuită, pe care o aplici o dată pe săptămână, în formă de V, de la umeri spre coşul pieptului. Astfel previi ridarea pielii şi atenuezi micile riduri deja formate. Apropo: principala cauză a apariţiei ridurilor în zona decolteului este acţiunea directă a razelor solare. Deci fii atentă! Când faci plajă, unge-ţi pielea de pe sâni şi decolteu cu o loţiune cu factor de protecţie U20.

Comprese cu ulei pentru gât

Tot ce are un efect benefic asupra pielii sensibile de pe decolteu previne şi formarea ridurilor de pe gât. Nu există, deci, niciun motiv să nu îl ungi şi cu crema pe care o aplici pe faţă , şi cu cea pe care o foloseşti pentru decolteu. Aplică crema masând uşor cu mişcări circulare, cu delicateţe în zona unde se află glanda tiroidă. Pentru a preveni apariţia ridurilor, aplică, din când în când, câte o compresă cu ulei: masează-ţi gâtul şi decolteul cu 1-2 linguriţe de ulei călduţ, apoi înfăşoară o folie de nylon şi un prosop în jurul gâtului şi lasă uleiul să acţioneze o jumătate de oră.

Tratament pentru umeri

Pielea de portocală de pe umei şi braţe şi cea uscată şi aspră de pe coate nu se prea asortează cu bluzele cu umeri goi. Soluţia: aplică zilnic un peeling sau fă-ţi masaj cu peria sau o mănuşă aspră. Unge-te apoi cu lapte de corp de la umeri până la vârfurile degetelor. Tratament special pentru coate: creme care înmoaie pielea foarte aspră şi masajele cu lămâie. Dacă vrei ca braţele tale să aibă un aspect sănătos, unge-le cu cremă anticelulitică.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.