De data asta e adevărat de Ann Liang recomandare lectură

De data asta e adevărat de Ann Liang are o copertă atât de drăguță care te duce cu gândul la o poveste de dragoste. Și nu e departe de adevăr, doar că e una mai atipică. Aș recomanda cu drag această carte atât adolescenților, generația care e mereu prezentă pe rețelele de socializare. Dar consider că este o carte potrivită și adulților.

Vă asigur că e o poveste care vă va înduioșa. Pe parcursul ei, veți fi încercați de diverse emoții, plăcute, alteori de emoții care vă vor răvăși. Dar merită lectura!

De data asta e adevărat – dragostea adevărată chiar există

Nimic nu se compară cu poveștile de dragoste trăite în adolescență. Asta pentru că sunt nevinovate, adevărate, noutatea de emoții este unică. Însă este dificilă expunerea sentimentelor față de celălalt. Însă ce faci atunci când joci un rol și îl joci atât de bine încât povestea devine realitate?

Eliza Lin iubește să scrie, o face cu mare pasiune, dovadă fiind eseul ei despre întâlnirea cu iubirea vieții sale. Acesta devine viral foarte repede, ea devenind celebră peste noapte. E un bun prilej pentru a câștiga admirația colegilor de școală. Scrisul rămâne o bună prietenă, Eliza fiind nevoită să schimbe oraș după oraș, școală după școală, în funcție de jobul mamei sale. Se dedică mult școlii, acceptă schimbările știind că nu are rost să se împotrivească sau să se supere. E grea despărțirea de prieteni, asta o doare cel mai mult.

O poveste inventată, dar care are nevoie de continuitate

Când a scris eseul despre dragostea vieții ei, Eliza doar inventa, expunea ceea ce și-ar dori. Însă în realitate, ea nu a trăit această poveste de dragoste, dar nimeni nu are cum să afle adevărul. Totul se schimbă când Sarah Diaz, o celebră scriitoare și tare îndrăgită de Eliza, îi trimite un mesaj. Își dorește să îi ofere un stagiu de practică la editura unde Sarah Diaz lucrează.

Eliza e atât de uimită de acest mesaj încât sare în sus de bucurie, îi vine greu să creadă că a fost remarcată fix de cine își dorea. Însă realitatea crudă o lovește aducându-i aminte că povestea ei e doar ficțiune, iar Sarah îi solicită o continuare a poveștii și poze cu renumitul cuplu.

De la ficțiune la realitate, dragoste de adolescenți

Fire inventivă, Eliza găsește rapid o soluție. Îl abordează pe colegul ei, celebrul actor Caz Song, propunându-i un târg pe care acesta nu îl poate refuza. Din acest pact, ambii ar avea de câștigat reputație, renumie, admirația celor din jur.

Ce nu știu ei este că vor câștiga mult mai mult decât toate acestea. Vor trăi o poveste deosebită de dragoste, dovada că dragostea trece de orice limite.

Vă invit să descoperiți traseul iubirii lor, de la cea fictivă la cea adevărată. Să vă convingeți încă o dată că pentru dragoste trebuie să lupți și că merită. Cititorii acestui blog de lifestyle sunt sigură că vor citi cu drag această carte, De data asta e adevărat.

Se poate comanda de pe Bookzone.

3 thoughts on “De data asta e adevărat de Ann Liang recomandare lectură”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.