De ce ne dorim o piscină în curte?

Amenajarea curții casei noastre a fost atent gândită. Cu timpul, am mai adăugat flori și arbuști, pomi fructiferi și un brad minunat argintiu. Stăm la casă și ne place să primim musafiri, să organizăm petreceri. Mai mult, soțul meu este pasionat de gătit. Așa că, atunci când am crezut că am finalizat amenajarea curții, am luat-o de la capăt. Am gândit un loc pentru foișor și am trecut la treabă. Mi-am dorit mult o pergolă din lemn, vopsită în alb, un loc de luat masa și un grill profesional pentru soțul meu. Și bineînțeles că am achiziționat și un cuptor de pizza.

Ne bucuram de realizările noastre și beam un pahar de prosecco pe terasă. Era o zi de vară fierbinte și am zis amândoi deodată, ce bine ar fi să avem o piscină. Am râs și am început să căutăm detalii pentru construcții piscine. Am analizat beneficiile de a avea piscină, conștienți fiind că vom face o bucurie și prietenilor care ne calcă pragul mereu.

Avantaje de a avea piscină, acasă

Vedeam în filmele americane, piscine imense, cu design frumos, oameni care se bucurau de o baie în piscină, în zilele toride. Cred că fiecare dintre noi visează să aibă o piscină, mai ales dacă stai la casă. Iar cei de la bloc, dacă au un balcon generos, pot opta pentru jacuzzi. Gândul la piscină, ne-a făcut să analizăm și partea financiară, și dacă se pretează pentru țara noastră. Iată care ar fi avantajele de a avea propria piscină:

** activitate ideală pentru toată familia

Cu mic, cu mare, fiecare membru al familiei adoră să facă o baie bună. Poate fi o activitate potrivită de a aduce familia împreună. Este modul ideal de relaxare, răcorire, plajă în confortul casei tale. Dacă optăm pentru o membrană pvc piscină mai deosebită, ne putem așeza confortabil pe marginea piscinei să ne răcorim cât e necesar. Spun mai deosebită și pentru că ne place să facem multe poze și e important și să arate bine.

În apă, putem practica și mai multe tipuri de sport, de la înot, polo, chiar și gimnastică. Ideea unei piscine începe să-ți surâdă tot mai mult, nu-i așa? Gândește-te că e și o bună modalitate de a ține copiii departe de telefoane și pot face mișcare pentru a le consuma energia. Adică vor adormi mai repede și vor dormi mai bine.

De ce ne dorim o piscină în curte?

** petreceri la piscină

Cine poate refuza o petrecere la piscină? Adevărul este că poți gândi petreceri tematice și lumea se va bucura mult mai mult. În plus, o poți decora mereu și mereu altfel, de la baloane, la flori, la mingi colorate. Chiar și în sezonul rece, poți pune diverse obiecte de decor peste prelată și va arăta deosebit.

** crește valoarea casei

Cu siguranță, atunci când ne construim casa și ne amenajăm curtea, nu ne gândim să o vindem. Însă, se întâmplă să ne dorim să ne mutăm și să trebuiască să vindem casa. Având piscină, valoarea casei poate crește cu până la 30%, mie mi s-a părut un detaliu de luat în calcul.

În plus, va fi o proprietate mult mai ușor de vândut, având piscină. Vă sfătuiesc să investiți în piscină și să aveți grijă cu cine o construiți și ce materiale folosiți. Ea poate arăta impecabil după mulți ani, iar la vânzare, să pară ca nouă și să fure privirea și inima clienților.

Se pretează pentru temperaturile din țara noastră,

să ai piscină?

Este o bună întrebare și este întrebarea pe care mi-am pus-o și eu. Răspunsul este da, merită pentru că verile sunt tot mai călduroase și toamna se pare tot mai lungă și cu temperaturi blânde. Pompele de căldură pot fi legate la panouri solare și apa din piscină să fie mereu caldă cu minim de cheltuială.

Îmi vei spune, dar eu nu merg la piscină, nu îmi place și pot să te înțeleg perfect. Dar atunci când ai piscina la îndemână, când te poți bucura de ea exact când îți dorești, vei simți că merită. O vei folosi mai mult decât îți poți imagina, chiar o vei îndrăgi!

Aș vrea să știu dacă tu mergi la piscină? Ți-ar plăcea să ai piscină, acasă, crezi că te-ai bucura de ea?

3 thoughts on “De ce ne dorim o piscină în curte?”

  1. Am visat să avem o casă cu piscină și ni l-am împlinit. |E grozav să ai o piscină în curtea ta, să te bălăceești, să te întreții cu prietenii sau să petreci alături de cei dragi. Totuși, pe lângă avantajele pe care le-ai enumerat și tu, luați în calcul întreținerea acesteia. Fie îți permiți să apelezi la serviciile specialiștilor, fie o întreții singur, totul trebuie făcut foarte bine, cu timp, răbdare și evident bani. Altfel, nu e de tine (doritorul). 🙂
    În ceea ce te privește, știu că nu se pune problema, deci te încurajezi să construiești poria piscină.
    Hugs!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.