De ce să apelăm la o firmă de curățenie spații comerciale?

11

De ce să apelezi la o firmă de curățenie spații comerciale

Administratorii au posibilitatea de a angaja personal pentru curățenie. Însă de cele mai multe ori, preferă serviciile unei firme specializate. O companie specializată în curățenie furnizează servicii de calitate. Personalul este bine pregătit. Soluțiile folosite sunt mai eficiente. Aparatura pe care o folosesc, îi ajută să facă treaba mai rapid și mai bine.

Majoritatea angajaților petrec 40 de ore în fiecare săptămână la birou. Este important ca la locul de muncă să primeze curățenia și igiena. Unele companii pun această sarcină în cârca angajaților. Însă managerii care își respectă angajații, vor apela la o firmă de curățenie spații comerciale.

curățenie spații comerciale

În ce împrejurări se recomandă să apelăm la serviciile unei firme de

curățenie spații comerciale

1. Curățenie birouri

Un spațiu curat și organizat ajută angajații să se concentreze mai bine asupra muncii lor. Mizeria, aglomerația, mirosurile neplăcute pot fi un factor deranjant. Într-un birou dezordonat, actele și documentele se pot rătăci. Din neatenție, ele pot fi chiar aruncate la gunoi. În urma unui studiu în Londra, s-a ajuns la concluzia că 90% dintre angajații din birouri se simt mai productivi într-un mediu curat.

2. Curățenie la domiciliu

Nu e ușor să faci curățenie acasă. De multe ori, o singură zi nu este suficientă. Însă nu ne permitem să pierd timp prețios cu menajul. Dacă și tu gândești la fel, soluția este o firmă de curățenie spații comerciale. Cu produsele potrivite și cu aparate performante, vor face casa lună și bec. Toată curățenia poate fi făcută când nu ești acasă. Altfel când vei ajunge acasă, totul este curat și la locul lui. Nu mai trebuie să te muți dintr-o încăpere în alta. Nu trebuie să le lovești prin casă de angajați. Tu trebuie doar să te bucuri de o casă curată.

curățenie spații comerciale

3. Curățenie după constructor

Nu reușesc să înțeleg de ce oamenii se încăpățănează să facă curat după construcție sau renovare. Curățenia de casă nouă mi se pare cea mai grea. Și oricât ai face curat, ți se pare că nu ai îndepărtat tot praful. Geamurile și pervazele trebuie curățate cu grijă. Ele sunt sensibile și riscă să se zgârie. Gresia și faianța nu vor arăta impecabil cu produse din comerț. La fel se pune problema și la spațiile comerciale. O firmă de curățenie spații comerciale știu ce produse să folosească. Având experiență în domeniu, vor lăsa spațiul impecabil.

4. Curățenie industrială

Curățenia industrială necesită personal calificat, cu training-uri pentru diverse situații. Soluțiile și aparatura cu care lucrează trebuie manevrate cu grijă. Curățenia industrială se recomandă în fabrici, hale, linii de producție, depozite, containere. Curățenie spații comerciale pentru industrie presupune igienizare tuturor spațiilor dintr-o fabrică/hală.

Tu ai apelat la o firmă de curățenie spații comerciale? În ce împrejurări consideri că e necesară?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. Este mai ieftin si mai comod sa exxternalizezi serviciul de curatenie si sa apelezi la o firma pentru asta. E mai greu sa angajezi pe cineva special pentru curatenie, sa iti bati capul cu achizitia produselor de curatenie si asa mai departe.

  2. Nu am apelat pana acum la astfel de servicii, dar uneori imi vine sa o fac. Cred ca m-ar scapa de tare multe griji. Intr-o companie, clar as apela la aceste servicii!

  3. Eu as apela o firma specializata pe curatenie si pentru apartamentul meu. As fi mai linistita daca ar veni cineva macar 1 data pe an sa faca bec si luna :)))) Oricat as incerca eu, tot nu iese la fel de bine.

  4. Indiferent de imprejurari, o asemenea firma, daca isi si face treaba ca la carte, este de dorit. Deocamdata nu a fost cazul, ma ocup eu de curatenia “firmei”, dar…nu se stie niciodata :-)))

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comanda ta Notino
12 cadouri mari la alegere la comanda ta Notino

Comanda ta Notino este însoțită de cadouri Comanda ta Notino va fi una aparte de data aceasta. Ai posibilitatea de...

Close